IZ NEPRAVDE KOJA NAM JE PRIČINJENA, IZAŠLI SMO JAČI! Zavetnici ponovo predali izbornu listu RIK-u
Milica Djurđević Stamenkovski, Foto: Printscreen

ne predaju se

IZ NEPRAVDE KOJA NAM JE PRIČINJENA, IZAŠLI SMO JAČI! Zavetnici ponovo predali izbornu listu RIK-u

Nosilac liste ove partije za republičke izbore Milica Djurđević Stamenkovski poručila je da su se prevarali oni koji su mislili da će uspeti da spreče ulazak Srpske stranke Zavetnici u Narodnu skupštinu

Objavljeno:

Predstavnici izborne liste Zavetnika predali su danas potpise Republičkoj izbornoj komisiji, nakon što je ovoj stranci oborena prvobitno proglašena izborna lista.

Nosilac liste ove partije za republičke izbore Milica Djurđević Stamenkovski poručila je da su se prevarali oni koji su mislili da će uspeti da spreče ulazak Srpske stranke Zavetnici u Narodnu skupštinu.

"Iz nepravde koja nam je pričinjena izašli smo jači i hrabriji. Borićemo se za suverenu, porodičnu i domaćinsku Srbiju, za ekonomski patriotizam i podršku domaćoj privredi i selu. Bićemo glas naroda u institucijama", istakla je Djurđević Stamenkovski, prenosi info služba Zavetnika.

Ona smatra da su se očito mnogi uplašili sve veće podrške koju Zavetnici dobijaju širom Srbije, pa su, kako je navela, pokušali da raznim "malverzacijama" spreče njihovo učešće na izborima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.