GANGSTER KOJI POKUŠAVA DA FALSIFIKUJE ISTORIJU! Jovanović oštro o Milu! Moraćemo time da se pozabavmo
Miloš Jovanović, Foto: Marina Lopičić

iznerviran

GANGSTER KOJI POKUŠAVA DA FALSIFIKUJE ISTORIJU! Jovanović oštro o Milu! Moraćemo time da se pozabavmo

On smatra da je vlast u Crnoj Gori privatizovala državu i iz nekih sve, samo ne javnih razloga, pokušava užasnim inženjeringom da preumi čitavu jednu naciju

Objavljeno:

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas, povodom odluke Crne Gore da ne otvori granice za državjlane Srbije, da je svima jasno da uCrnoj Gori nisu problem Srbi već vlast Mila Djukanovića koju naziva gangsterskom i navodi da pokusava, da falsifikuje istoriju.

"U tom pokušaju falsifikovanja istorije naravno dolazi do destabilizacija i reakcija naroda koji je svoj identitet uvek smatrao srpskim, rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

foto: AP

On smatra da je vlast u Crnoj Gori privatizovala državu i iz nekih sve, samo ne javnih razloga, pokušava užasnim inženjeringom da preumi čitavu jednu naciju.

"Danas je to zatvaranje granice, pre toga su bila dva slova u azbuci, pa je bio pokušaj pravljenja Crnogorske pravoslavne crkve i to neće stati", rekao je Jovanović.

Đukanović je, navodi on, otišao toliko daleko da je prezueo nešto što se zove "hrvatsko-ustaška" matrica iz Drugog svetskog rata gde se radilo na likvidaciji Srba i fizičkoj, ali kroz pokatoličavanje.

Jovanović smatra da ćemo, kao država, morati da se pozbavimo time onako kako to pravo dozvoljava, ništa više i ništa manje od toga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.