DRUGI ONLAJN SKUP Aleksandar Vučić - Za našu decu: Predsednik Srbije na samom početku otkrio veliku tajnu! (VIDEO)
Prvi onlajn skup kampanje održan je 16. maja, Foto: Printscreen/Facebook

KAMPANJA

DRUGI ONLAJN SKUP Aleksandar Vučić - Za našu decu: Predsednik Srbije na samom početku otkrio veliku tajnu! (VIDEO)

Prvi onlajn skup kampanje održan je 16. maja

Objavljeno: 20:46h

Održan je drugi onlajn skup u sklopu kampanje za predstojeće izbore predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Na početku skupa predsednik Srbije je otkrio jednu tajnu svim ljudima koji su učestvovali. On je kazao da uvek dobije dva ili tri tipa govora kako bi trebalo da se obrati, ali je otkrio da je njegova današnja namera da sa ljudima razgovara nešto drugačije.

Da govorim iz glave, da govorim o nekim iskustvima kroz koja sam prošao.

Ja se sećam pre jedno 25, 6 godina kada sam počeo da se bavim politikom i bili smo tada u opoziciji. Izašli smo s jedne tribine u mestu Pukovac, to je nedaleko od Niša, pripada doljevačkoj opštini, i neki ljudi su nas saletali, i pitali, pošto smo mi govorili ono što smo skoro pa napamet naučili: Ali kako ćete vi da nam pomognete po pitanju cene kukuruza, po pitanju zapošljavanja u nekim velikim firmama...

A onda su me spasli neki partijski aktivisti i rekli: Eeej, ma pusti, nije važno, samo daj da ovoga skinemo, sve će da bude dobro. E tako vam to i danas izgleda.

Predsednik Vučić je kazao kako je SNS u prethodnom periodu pokazao šta sve njegovi članovi mogu da urade i naprave, ne gledajući druge oko sebe.

Vučić je dodao kako danas svi znaju da kritikuju a nemaju konstruktivne predloge.

Govorio je o ekonomskim dostignućima Vlade Srbije i ukazao da ćemo imati najveći privredni rast u Evropi.

On je naglasio da to ne znaći da ćemo odmah da živimo bolje od Nemačke, niti da ćemo da živimo bolje za pet ili deset godina od te zemlje, već da će biti smanjen rok u kom će zemlja nadoknaditi godine krize u kojoj je bila.

Kako je naglasio, ništa se ne sređuje za godinu, dve ili tri.

To mora sistemski da se radi, temeljno, zato smo krenuli sa reformama 2014

Podsetimo, prvi onlajn skup kampanje "Za našu decu" Srpske napredne stranke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem održan je 16. maja, a prenosio se na Instagramu, Fejsbuku i Jutjubu, a pratilo ga je mnogo ljudi.

- Tri su stvari na koje ćemo da obraćamo pažnju: to su zdravstvo, obrazovanje i investicije. Da dovedemo naše ljude nazad, zato su važne investicije. Svako ko je naučio svoj zanat, ostanite ovde, svima će biti neuporedivo lakše i bolje - kazao je Vučić na početku svog prvog onlajn izlaganja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.