MINISTAR VULIN OBIŠAO KASARNU AERODROM U SOMBORU: Posle 50 godina ovaj objekat konačno dobija bitnu stvar!
Ministar Vulin u kasarni u Somboru, Foto: mod

ulaganja

MINISTAR VULIN OBIŠAO KASARNU AERODROM U SOMBORU: Posle 50 godina ovaj objekat konačno dobija bitnu stvar!

Ministar Vulin, nakon obilaska, istakao je da vojsku čine ljudi, čini je njeno naoružanje, ali vojsku čini i infrastruktura

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u kasarni "Aerodrom" u Somboru infrastrukturne radove na izgradnji vodovodne mreže. Izvođač radova, čija je vrednost oko 160 miliona dinara, je Vojnograđevinska ustanova "Beograd" Uprave za infrastrukturu.

Ministar Vulin, nakon obilaska, istakao je da vojsku čine ljudi, čini je njeno naoružanje, ali vojsku čini i infrastruktura. - Ministarstvo odbrane je učinilo velike napore da poboljša kvalitet života svih naših pripadnika u svim našim kasarnama, i kao što vidite, nastavlja to da radi. U Somboru, nakon 50 godina, konačno se obnavlja vodovod, koji je još od 2003. godine imao neispravnu vodu za piće. Svi vojnici u Somboru će, konačno, dobiti pristojne uslove, uslove koji su potrebni i kakve zaslužuju, a mi ćemo nastaviti da ulažemo u vojnu infrastrukturu – naglasio je ministar Vulin. Ne smemo imati, istakao je ministar odbrane, ni jednu kasarnu i ni jedan vojni objekat koji nema pitku vodu, grejanje, gromobran, nadstrešnicu za vozila, kao i objekat koji nije razminiran. - U Vojsci Srbije još uvek postoji oko 80 objekata koji su, kao posledica NATO agresije, zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima i to je nešto što u narednom periodu moramo staviti kao prioritet – istakao je ministar Vulin.

1 / 1 Foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.