ANA BRNABIĆ OTKRILA DA LI SE PRIJAVILA ZA 100 EVRA: Ovo će neke ljude IZNENADITI
Premijerka Srbije Ana Brnabić, Foto: Vlada Srbije

SVE OBJASNILA

ANA BRNABIĆ OTKRILA DA LI SE PRIJAVILA ZA 100 EVRA: Ovo će neke ljude IZNENADITI

Na pitanje gladaoca kada će se penzionerima vratiti deo koji im je uzet, ona je navela da "nije dirano u zagarantovano pravo", već u ono što je nekad "politički obećavano a bilo je neodrživo"

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su se građani "skoro uniformno" prijavili za pomoć od 100 evra, s obzirom na broj koji je to učinio, što pokazuje da je to "fantastilčna mera".

Ona je za TV Prva rekla da se nije prijavila za 100 evra, jer je njen "posao da građanima obezbedi da ih svi dobiju i što efikasnije".

"Ja sam na usluzi građanima, nisam građanin kao takav koji će koristiti takve mere podrške", rekla je Brnabić.

Na pitanje gladaoca kada će se penzionerima vratiti deo koji im je uzet, ona je navela da "nije dirano u zagarantovano pravo", već u ono što je nekad "politički obećavano a bilo je neodrživo".

"Od 2012. penzije su značajno povećane", rekla je Brnabić, dodajući da penzije ispod 25.000 nisu dirane.

Ona je najavila da uskoro počinje testiranje na antitela po zahtevu građana, kako bi videli da li su bili oboleli od korona virusa, što će koštati oko 1.000 dinara, tako da država na tome neće zarađivati.

"Građani koji se testiraju kao deo studije koja se sad sprovodi neće plaćati", rekla je Brnabić, navodeći da to istraživanje obuhvata tačno određeni broj domaćinstava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.