O OVOME SE RADILO! Ana Brnabić je upravo razgovarala sa Tanjom Fajon i Semom Fabricijem
Ana Brnabić, Foto: Vlada Srbije

važno

O OVOME SE RADILO! Ana Brnabić je upravo razgovarala sa Tanjom Fajon i Semom Fabricijem

Tema sastanka bili su i predstojeći parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji, zakazani za 21. jun, kao i interparlamentarni dijalog

Objavljeno:

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsedavajućom Delegacije Evopskog parlamenta za Srbiju Tanjom Fajon i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom, kao i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Semom Fabricijem.

foto: Vlada Srbije

Premijerka je upoznala evroparlamentarce sa aktuelnom situacijom u našoj zemlji u vezi sa pandemijom kovid-19, kao i sa merama Vlade Srbije u suzbijanju ove bolesti.

foto: Vlada Srbije

Brnabić i sagovornici razgovarali su o aktuelnim političkim temama. Predsednica Vlade naglasila je u razgovoru da evropske integracije ostaju strateški cilj i ključni spoljnopolitički prioritet Srbije.

Tema sastanka bili su i predstojeći parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji, zakazani za 21. jun, kao i interparlamentarni dijalog.

foto: Vlada Srbije

Premijerka Brnabić rekla je u razgovoru da je Vlada Srbije opredeljena za nastavak otvorenog i konstruktivnog dijaloga sa evroparlamentarcima, sa željom i namerom da u potpunosti budu ispunjeni svi uslovi za održavanje fer i demokratskih izbora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.