U POČETKU SU SVI APLAUDIRALI, DANAS PREISPITUJU, ALI ŠTA GOD POKUŠALI, VI STE JUNACI! Vučić o medicinarima!
Prijem kod predsednika Vučića, Foto: Marina Lopičić

svečanost

U POČETKU SU SVI APLAUDIRALI, DANAS PREISPITUJU, ALI ŠTA GOD POKUŠALI, VI STE JUNACI! Vučić o medicinarima!

Prijem je organizovan u znak zahvalnosti medicinskim radnicima za doprinos i rezultate u borbi sa epidemijom virusa korona u Srbiji....

Objavljeno: 11:40h

Predsednik Aleksandar Vučić priredio je danas prijem za medicinske radnike, lekare i medicinske sestre koji su bili angažovani u Kovid bolnicama.

Prijem je organizovan u znak zahvalnosti medicinskim radnicima za doprinos i rezultate u borbi sa epidemijom virusa korona u Srbiji.

Događaju u Palati Srbija prisustvuju i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, članovi Kriznog štaba za suzbijanje epidemije Kovida-19 epidemiolog Predrag Kon i direktor Infektivne klinike KCS Goran Stevanović.

11.16 Obraća se predsednik Vučić

- U početku su svi aplaudirali, a danas preispituju, šta god ko pokušao da uradi, vi ćete ostati junaci naše zemlje, dani vaših muka ostaće zapamćeni kao dani vaše slave, mi smo živote naših roditelja i dece stavili u vaše ruke.

Ostavljate nešto najvrednije u ruke nekima koji su bolji i sposobniji od vas da se brinu da izađe živ i zdrav iz bolnice, kazao je predsednik kazavši da se dobro seća noći kada je sina ostavio u bolnici zvog korone.

foto: PRINTSKRIN / KURIR TV

- Hvala vam što niste brinuli o sebi, nego o nama, ne osvrćite se na one koji imaju primedbe, oni ne znaju šta ste prošli. Vas, junake našeg doba niko ne može da pobedi.

Vučić je kazao i da će na Vidovdan odlikovati neke od lekara.

- Vi, junaci našeg doba, uživajte u slavi, aplauz za sve vas - kazao je predsednik, i na kraju i sam aplaudirao medicinskim radnicima.

foto: Marina Lopičić

11.09 U ime medicinara obraća se dr Stevanović, načelnik Infektivne klinike.

- Dugujem veliku zahvalnost svima koji su pomogli infektološkoj službi da se prilagodi na novi sistem rada, i hvala vama gospodine predsedniče.

Uvek nam je bilo najteže kad smo gubili bitke za živote ljudi. Nikad nismo imali ovakvu podršku države, sve što je trebalo da bude nabavljeno je odmah nabavljeno!

Prijemu, koji je počeo izvođenjem himne "Bože pravde", prisustvuju i direktor KCS Milika Ašanin, direktor KBC "Dr Dragiša Mišović" Vladimir Djukić, direktor KC Niš Zoran Radovanović i predstavnici ostalih kovid bolnica u Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.