JA SAM SUVIŠE MALI ČOVEK DA BIH OVO RAZUMEO! Vučić komentarisao Boška nakon što je rešio da prekine štajk glađu
Aleksandar Vučić, Boško Obradović, Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

reakcija

JA SAM SUVIŠE MALI ČOVEK DA BIH OVO RAZUMEO! Vučić komentarisao Boška nakon što je rešio da prekine štajk glađu

Vučić je poželeo Obradoviću i drugima iz opozicije koji zagovaraju bojkot izbora da "tako uspešno nastave u tom rasturanju"

Objavljeno: 12:35h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je suviše "mali čovek" da bi razumeo "sve pobede" dela opozicije koja zagovara bojkot izbora.

Komentarišući odluku lidera Dveri Boška Obradovića da prekine višednevni štrajk gladju i njegovu navodnu izjavu da je "rasturio sistem", Vučić je poželeo Obradoviću i drugima iz opozicije koji zagovaraju bojkot izbora da "tako uspešno nastave u tom rasturanju".

"Mali sam ja čovek da bih razumeo sve te njihove pobede. Čestitam im na svim pobedama", rekao je Vučić u Prokuplju posle obilaska radova na rekonstrukciji zdravstvenog centra u tom gradu.

Komentarišući poziv predsedavajuće Delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa Srbijom Tanje Fajon opoziciji da ipak izadje na izbore, Vučić je rekao da ne zna šta bi rekao o tome, niti da sluša "šta ko od njih govori".

"Ja se bavim time kako da podignem zemlju, da sačuvam naš narod u Crnoj Gori i na Kosovu... Ne znam šta bih rekao a ni šta ko od njih govori, ni gde govori. Zanima me gde da nadjemo novac, u šta ćemo mi da investiramo. A ko kome šta kaže, mnogo me boli glava od toga", rekao je Vučić.

On je rekao da nije u stanju da shvati "sve te njihove pobede i uspehe", jer su za njega uspesi izgradnja novih puteva, bolnica, pruga, ljudi koji kreiraju i izvoze softver, a da se čak raduje i kiši koja je juče pala.

"Ko hoće (na izbore) - neka izadje, ko neće neka ne izadje. Narod će svoje reći, narod niko nije uspeo da prevari", rekao je predsednik Srbije.

Lider Dveri Boško Obradović saopštio je ranije danas da prekida štrajk gladju, navodeći da su on i Ivan Kostić ispunili svoj cilj, jer su ukazali na nedemokratsko stanje u Srbiji, preneo je portal Nova.rs.

foto: Tanjug

Obradović je posle 11 dana štrajka gladju naveo da će posle odmora pristupiti izradi političkog manifesta u kojem će pozvati gradjana na odbranu Ustava, slobodu medija i demokratskih izbora, kao i očuvanje Kosova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.