PRVO SE SERE U USTA, PA DRŽI OVAJ PAPIR! Čanak je podsetio Sergeja šta je pričao prošle godine, pa ga izvređao
Nenad Čanak, Sergej Trifunović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Filip Plavčić

nije ga pustio da se izvuče

PRVO SE SERE U USTA, PA DRŽI OVAJ PAPIR! Čanak je podsetio Sergeja šta je pričao prošle godine, pa ga izvređao

Čanak u svom stilu....

Objavljeno:

Lider LSV-a, Nenad Čanak uputio je gomilu prozivki na račun Sergeja Trifunovića predsednika PSG nakon odluke da njegova stranka izađe na izbore.

Naime, Čanak je na svom Tviter profilu okačio post na kome se vide dve fotografije i ranije izjave predsednika PSG.

Jedan isečak iz novina je objavljen 3. marta 2019. godine kada je predsednik Pokreta slobodnih građana, održao možda i najskandalozniji performans u svojoj političkoj karijeri, tokom kojeg je političkim neistomišljenicima poručio da su “u g...ima” i da im se “s..e u usta”, dok je Nenada Čanka, lidera LSV, opisao kao “teško đubre”.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Stalno se priča od ocepljenju Vojvodine ako se to desi ću se odseliti odavde. Još ako to uradi Nenad Čanak, to trulo đubre koji je napravilo kuću do kuće da bi u drugoj imalo gde da smesti orgulje. Ali mi to nećemo dozvoliti. Ovo zlo traje već 29 godina i nije Vučić najveći problem nego ti Rasimi Ljajići, ti Nenadi Čanci i Čede Jovanovići, poručio je tada Trifunović.

Nakon što je Čanak podsetio javnost na tadašnji "ispad" Trifunovića, iskoristio je priliku da okači i najnoviju fotografiju na kojoj Sergej drži papir na kome piše, "ne fraze, ne parole, več stvarna moć odlučivanja. Autonomna pokrajna Vojvodina u suštini mora imati zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast" čime je sudeći po Čankovim rečima postao kontradiktoran.

- Levo: Glumac godinu dana pre izbora koje bojkotuje. Desno: Glumac mesec dana pre izbora na koje izlazi. Posle izbora: Glumica koja ide da se umetnički oproba u SAD i gadi se politike, napisao je Čanak.

Verujemo da će uskoro uslediti odgovor predsednika Pokreta slobodnih građana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.