KOGA SVRBI, ON SE ČEŠE, NA NIVO ČOVEKA KOJI BRANI KRIMINALCE SE NE SPUŠTAM! Petronijević odgovorio Jovanoviću
Čedomir Jovanović, Petronijević, Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopicic

oštro

KOGA SVRBI, ON SE ČEŠE, NA NIVO ČOVEKA KOJI BRANI KRIMINALCE SE NE SPUŠTAM! Petronijević odgovorio Jovanoviću

Sukob se nastavlja!

Objavljeno: 10:21h

Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno-demokratske stranke optužio je juče Gorana Petronijevića (59), koji je pre dva dana pretučen u centru Beograda, da je saradnik mafije. On je reagovao na izjavu Petronijevića, koji je izjavio da je napad na njega naručen.

- To može samo čovek bez srama, koji je celu svoju karijeru gradio na tuđoj patnji. Da li treba da ponovim Zori Dobričanin da nije advokat već saradnik mafije, koja ne brani slučajno sav šljam u ovoj zemlji - od Radeta Markovića, preko ubica Ćuruvije do Jutke i sličnih nakaza u ovom društvu - kazao je Jovanović.

Petronijević je izjavio da nije pratio šta je Jovanović izjavio i poručio mu da, ako ima neka saznanja o napadu, prijavi nadležnim organima.

- Nisam ispratio šta je Čedomir Jovanović izjavljivao, ako ima nešto s tim, bilo bi pošteno da ode i kaže u policiji. Da li je Čeda Jovanović ili neko drugi, ja ne mogu o tome da govorim, niti znam. Ali znate kako, u Vranju postoji jedna izreka koja je simptomatična, a ona kaže „koj si ima čavku - taj si vika iš”, odnosno „koga svrbi, on se češe“ - rekao je advokat.

Jovanović tvrdi da je saradnja zločinačkog udruženja, i tabloida koji su njegov deo, aktivirana poslednjih dana, s tim što je sada pojačana članovima Advokatske komore koji se predstavljaju kao advokati, samo da se u policiji ne bi vodili kao saučesnici mafije.

foto: Nebojša Mandić

- Ti i takvi su pomislili da meni sude. Kriminalci, čiji je jedan deo klana u Zabeli, a drugi u kič vili na Dedinju, novinari u civilu koji brukaju profesiju, huliganske grupe i preživeli ostaci najmračnijeg perioda u istoriji Srbije izašli su iz svojih jazbina u kojima provode vreme, uvek spremni da svoja nedela ponove ukoliko im se ukaže šansa - tvrdi Jovanović i poručuje da „mu ne mogu ništa“. Petronijević u izjavi za „Alo!“ odgovara na Jovanoviće optužbe.

- Ne bih se spuštao na nivo čoveka koji je ceo život štitio kriminalce. Veći deo života su mu mafijaške metode bile bliske. O mafiji svi na ovim prostorima mogu da govore osim njega. Ako gospodin Jovanović svoju kampanju mora da vodi preko mojih slomljenih rebara (bez obzira da li s tim ima ili nema veze), a da nema drugi program, onda su i on i Srbija u problemu. Shvatam da je koncept njegove kampanje da se po svaku cenu pojavi u medijima, ali ne razumem zašto pokušava da celu Srbiju i region ubedi da mačka ne jede slaninu, a da on nije štitio one koji su označeni kao ubice Đinđića - izjavio je juče Petronijević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.