ŽESTOK NASTUP KAPETANA DRAGANA: O onome što je večeras rekao, pričaće se DECENIJAMA!
Foto: Printcsreen

rekao svoje

ŽESTOK NASTUP KAPETANA DRAGANA: O onome što je večeras rekao, pričaće se DECENIJAMA!

Kapetan Dragan Vasiljković povodom hapšenja u Crnoj Gori kaže da ako se pogleda geneza progon Srba je isti u Hrvatskoj, na Kosovu a i u Crnoj Gori

Objavljeno:

Večeras u emisiji "Hit Tvit" gosti Dragan Vasiljković poznatiji kao kapetan Dragan, Aleksandar Raković, istoričar i novinar Zoran Ostojić.

- Bio sam vojnik, bavio sam se humanitarnim radom. Imao sam i TV emisiju. Život je suviše kratak da bi se čovek specijalizovao samo za jednu stvar - naveo je on.

Kako je on rekao, on je u Hrvatskoj proživeo torturu.

- Nikada do današnjeg dana oni nisu ponudili ijedan jedini proverljivi dokaz za ono što su me optužili - rekao je on i dodao kako to može u Hrvatksoj kada se sudi Srbima.

foto: Richard Schneider

Kapetan Dragan večeras u emisiji između ostalog rekao

"U Hrvatskoj još uvek traje rat posle Srba. Mi to ne želimo da priznamo, Hrvati nas lažu da je rat završen. Pitajte 10 miliona Srba i pitajte moju porodicu da li je tako!"

Kapetan Dragan Vasiljković povodom hapšenja u Crnoj Gori kaže da ako se pogleda geneza progon Srba je isti u Hrvatskoj, na Kosovu a i u Crnoj Gori.

- Zloupotrebom zakona nastavlja se progon Srba. Meni je lično Milo Đukanović jednom prilikom 1992. godine rekao da je prestao da igra šah zbog hrvatske ustaške šahovnice - kaže on i dodaje kako je sada on uveren da Đukanović danas izuzetno dobro igra šah.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.