ČEDA JOVANOVIĆ: Šta nije jasno Goranu Petronijeviću, advokatu mafije? Ne mogu mi ništa, uvek ću pokazivati zločince
Čedomir Jovanović, Foto: Printscreen

oštar jovanović

ČEDA JOVANOVIĆ: Šta nije jasno Goranu Petronijeviću, advokatu mafije? Ne mogu mi ništa, uvek ću pokazivati zločince

Jovanović je rekao su se protiv njega udružili kriminalci

Objavljeno:

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je protiv njega na delu saradnja zločinačkog udruženja i tabloida, poslednjih dana pojačana članovima Advokatske komore "koji se predstavljaju kao advokati samo zato da se u policiji ne bi vodili kao saučesnici mafije".

Jovanović je rekao su se protiv njega udružili "kriminalci, čiji je jedan deo klana u Zabeli a drugi u kič-vili na Dedinju, novinari u civilu koji brukaju profesiju, huliganske grupe i preživeli ostaci najmračnijeg perioda u istoriji Srbije", uvek spremni da "svoja nedela ponove ukoliko im se ukaže šansa", prenela je LDP.

Prema njegovim rečima "ovoj grupi u javnosti su se pridružili njihovi saveznici iz Advokatske komore koji zloupotrebljavaju svoj poziv i stavljaju se na stranu mafije, neretko i sami spremni da učestvuju u nedelima".

"Šta nije jasno Goranu Petronijeviću, advokatu mafije, koji kao kukavica svoju kafansku tuču dovodi u vezu sa onim što danima govorim? To može samo čovek bez srama, koji je celu svoju karijeru gradio na tudjoj patnji. Da li treba da ponovim Zori Dobričanin da nije advokat već saradnik mafije, koja ne brani slučajno sav šljam u ovoj zemlji – od Radeta Markovića, preko ubica Ćuruvije do Jutke i sličnih nakaza u ovom društvu", kazao je Jovanović.

Jovanović je naveo da su "ti i takvi pomislili da njemu sude preko tabloida, dovodeći ga u vezu sa uličarenjem svojih 'kolega'".

"Još jednom im poručujem – ne mogu mi ništa, ni meni ni ljudima sa kojima radim. Ne mogu pobediti istinu, ne mogu pobeći od sopstvene odgovornosti. Uvek ću ih izvlačiti na svetlost dana i pokazivati Srbiji ko su članovi zločinačkog udruženja, ne pitajući za cenu svega toga", kazao je Jovanović a navodi se u saopštenju LDP-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.