ČEDA JOVANOVIĆ: Smešna mi je pretnja NN izvršilaca iz Advokatske komore da pazim šta pričam
Foto: Printskrin

REAKCIJA

ČEDA JOVANOVIĆ: Smešna mi je pretnja NN izvršilaca iz Advokatske komore da pazim šta pričam

Kako je rekao, njega ne mogu da uplaše jer ih se ne plaši i ne mogu mu ništa

Objavljeno:

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović rekao je danas da mu je smešna "pretnja NN izvršilaca iz Advokatske komore Srbije", u kojoj mu poručuju "da pripazi šta priča", posle kafanske tuče u kojoj je učestvovao advokat Goran Petronijević.

On ih je upitao da li im je saopštenje nepotpisano zato što su ga pisale "barbike Radeta Markovića, Legije i Ćuruvijinih ubica".

"To što Goran Petronijević svoje vreme provodi u maniru onih koje zastupa mene apsolutno ne zanima, ali to što već decenijama služi kao advokat i saučesnik mafije – to nas interesuje", rekao je Jovanović, navodi se u saopštenju Biroa za komunikacije LDP-a .

Jovanović je poručio Advokatskoj komori da raščiste stvari u svojim redovima, jer "Komora u koju ne može da se upiše Nata Mesarović, koja je osudila ubice Zorana Đinđića, a čiji je ugledni član advokat ubica Đinđića", treba da se zamisli o svojoj ulozi u društvu.

foto: Ana Paunković

"Baš me briga koga brane, kome su šta dužni i zašto se tuku po beogradskim lokalima. Neka pokušaju da urade bar nešto pametno za ovu zemlju, sem što sprečavaju svoje časne kolege da rade svoj posao, a štite one koji brukaju profesiju advokata svaki dan", naveo je lider LDP-a.

Kako je rekao, njega ne mogu da uplaše preko tabloida jer ih se ne plaši i ne mogu mu ništa.

"Ne zaboravljam advokatima mafije ništa, kao što njihove klijente postavim tačno na ono mesto na kojem treba da budu", piše u saopštenju.

Takođe ga, kako je Jovanović kazao, ne zanima mišljenje "institucije" kojoj je lakše da njeno saopštenje potpisuje "NN izvršilac" nego članice Upravnog odbora Zora Dobričanin i Biljana Kajganić.

"Prva brani najgori ološ u zemlji – od Radeta Markovića do Ćuruvijinih ubica – dok se druga proslavila kao advokatica koja je, ne znajući da je na merama policije, svog klijenta Bagzija, dok se nalazio u bekstvu, po nalogu Radeta Bulatovića i Dragana Jočića ;nagovarala da se preda i lažno optuži Bebu i mene za ubistvo Gavrilovića i Zorana Đinđića", naveo je Jovanović u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.