VUČIĆ: Na izbore mi se ne žuri! REKAO JE I NEŠTO VRLO VAŽNO O KOSOVU
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

OVO ZANIMA SVE!

VUČIĆ: Na izbore mi se ne žuri! REKAO JE I NEŠTO VRLO VAŽNO O KOSOVU

On je istakao da njegovi politički protivnici još od 2012. godine svake godine najavljuju da će baš te godine Vučić priznati Kosovo, i da je na to navikao

Objavljeno: 11:15h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu se ne žuri na izbore, već da su oni redovni i da ga protivnici svake godine optužuju da će priznati nezavisnost Kosova ali da se o tome ne vode nikakvi razgovori."Što se Kosova tiče niti sa nekim razgovaramo, niti postoje bilo kakvi razgovori, niti postoje bilo kakve ideje, niti postoji bilo kakvo rešenje na stolu oko bilo čega", izjavio je Vučić odgovarajući na pitanja novinara tokom posete Rudarskom basenu Kolubara.

"Uvek ću da se zalažem za očuvanje mira, ali kad god je bilo potrebno da pokažem snagu i čvrstinu srpske politike, ja sam bio taj koji je to radio i po pitanju i Kosova i Metohija i opstanka našeg naroda", dodao je Vučić.

On je istakao da njegovi politički protivnici još od 2012. godine svake godine najavljuju da će baš te godine Vučić priznati Kosovo, i da je na to navikao.

On je odbacio tvrdnje da mu se žuri na izbore jer je, kako kaže, prošlo četiri godine od poslednjih izbora i oni su redovni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.