PRESEKAO! Aleksandar Martinović prekinuo štrajk glađu!
Aleksandar Martinović, Foto: RTV Pink printscreen

odlučio

PRESEKAO! Aleksandar Martinović prekinuo štrajk glađu!

Upravo saopšteno!

Objavljeno: 15:13h

Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu podneta je krivična prijava protiv lidera Dveri Boška Obradovića i još tri osobe zbog učešća u incidentu koji se pre nekoliko dana dogodio ispred Skupštine Srbije, piše Radio-televizija Srbije.

Krivičnu prijavu kojom se Boško Obradović i ostali terete za krivično delo nasilničko ponašanje, tužilaštvu je podnelo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nakon prikupljanja potrebnih obaveštenja i podataka.

Povodom incidenta ispred Skupštine, kada je napadnut poslanik Marijan Rističević, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je krivična prijava podneta protiv B.O, M.Dj, D.Dj. i S.M.

Nakon što je ovo saznao, poslanik SNS-a, Martnović rešio je da prekine štrajk glađu.

- Tužilaštvo je konačno reagovalo povodom brutalnog nasilja poslanika Boška Obradovića, koji je u petak zajedno sa svojim pristalicama pretukao našeg kolegu Marijana Rističevića. Nisam zadovoljan saopštenjem tužilaštva, trebalo je da reaguju oštrije i brže - rekao je Martinović i dodao:

- Zbog toga doneo sam odluku da prekinem štrajk glađu jer je ispunjem uslov zbog koga smo se pre tri dana odlučili na ovaj korak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.