ZORANA KOMENTARISALA VUČIĆA i njegovu poruku od sinoć
Zorana Mihajlović, Foto: Pritnscreen

POTPREDSEDNICA VLADE

ZORANA KOMENTARISALA VUČIĆA i njegovu poruku od sinoć

Ona je rekla da očekuje da će SNS u predstojećoj kampanji, kao i do sada, pokazati najveću odgovornost

Objavljeno: 08:06h

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je veoma važna sinoćna poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića o potrebi za demokratskom i fer izbornom kampanjom, odgovornošću svih političkih aktera i neprihvatljivosti nasilja kao sredstva političke borbe.

Ona je ocenila da je Vučić pokazao vrhunsku odgovornost i poslao dragocen apel za smanjenje tenzija.

"U uslovima povećane političke napetosti, pa i nasilja pojedinih opozicionih lidera, dragocen je poziv predsednika Srbije na smirivanje tenzija i da kampanja protekne u demokratskoj atmosferi, bez ikakvog nasilja", istakla je Mihajlović u saopštenju.

Ona je rekla da očekuje da će SNS u predstojećoj kampanji, kao i do sada, pokazati najveću odgovornost, baš kao što je, kako je navela, pokazivala i u vođenju države i ostvarivanju rezultata za građane Srbije.

"Demokratska i fer kampanja i briga za zdravlje građane je nešto oko čega treba da budemo jedinstveni, a da političke razlike ostavimo za izbore, na kojima svako izlazi sa svojim programom i rezultatima, a građani su ti koji biraju kome će dati poverenje", navodi Mihajlovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.