VI STE MENE HAPSILI, JA VAS NISAM: Ovo nije viđeno na srpskoj televiziji, svađa CECE i ČEDE! Pevačica NIKAD OŠTRIJA
Emisija hit Tvit, Foto: o

napeto U EMISIJI

VI STE MENE HAPSILI, JA VAS NISAM: Ovo nije viđeno na srpskoj televiziji, svađa CECE i ČEDE! Pevačica NIKAD OŠTRIJA

Doktorka Darija je dala i komentar na prozivke koje su joj bile upućene u prethodnom periodu, kao i kako je ostala tako imuna na njih

Objavljeno:

O svemu što je obeležilo nedelju za nama, večeras u "Hit Tvitu" svoj komentar daju dr Darija Kisić-Tepavčević, Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Mitrović i Čedomir Jovanović.

Autorka i voditeljka Verica Bradić ugostila je večeras aktuelne ličnosti iz javnog života Srbije, koji će kroz prizmu društvenih mreža, govoriti o svim temama koje su u prethodnih nedelju dana interesovale javnost.

- Prvo je postojao jako dobar razlog zašto je ukinuto vanredno stanje i tako da je sada mnogo bezbednije da izlazimo napolje. Kada je u pitanju kretanje na otvorenim prostorima, ne mora maska uvek da se nosi, naročito ako smo tu sa članovi svojih porodica. Ne bih baš odmah okrivila sve nas da smo počeli neodgovorno da se ponašamo - rekla je doktorka Darija.

Dodala je da kako bi trebalo da svako od nas lično proceni gde bi treblo da ide i kojim se rizicima izlažemo i da je sve na nama.

Doktorka Darija je dala i komentar na prozivke koje su joj bile upućene u prethodnom periodu, kao i kako je ostala tako imuna na njih.

- Mi smo imali puno posla i nisam se lično ostvrtala ni na pohvale ni na takve vrste komentara. Neprijatno mi bude kada se ja ističem u prvi plan. Ja sam bila ta koja se možda slikala.

Na pitanje novinarke o glasinama da se njeno ime pominje kao potencijalne ministarke zdravlja u novoj Vladi, doktorka Kisić je rekla.

- To zanima medije, ali ja sam dosadna osoba, pa pokušavaju razne stvari da izvuku. Meni je najsmešnije bilo da sam učestvovala na Olimpijadi u Sarajevu, a to je bilo kada sam imala 8 godina - rekla je doktorka.

Na direktno pitanje da li bi prihvatila ministarsku fotelju, Kisić je rekla:

- Niti sam razmišljala niti me neko pitao da li bih bila ministar zdravlja u vladi - zaključila je doktorka.

foto: printscreen

Svetlana Ražnatović je navela da su je prethodne vlasti istrenirale kao da su znale da će doći korona, prisetivši se akcije "Sablja" i toga da je nosila nanogicu osam meseci.

Govoreći o odnosu sa Čedomirem Jovanovićem ona je rekla da se nisu znali do ove nedelje i da su sepoznaval iz javnog života.

- Razlika je u tome što ste vi mene hapsili, a ja vas nisam - rekla je Ražnatovićeva.

Jovanović je rekao da on nije taj koji želi da joj sudi, niti joj je sudio.

- Vi dobro znate za šta se uhapšeni, ja sam poslednji čovek koji je to želeo. Ne da vas vidim u zatvoru, nego da nosim Zoranov sanduk - rekao je Jovanović.

Na njeno pitanje zašto je bila uhapšena, on je rekao da je ona uhapšena jer je znala da se priprema ubistvo predsednika vlade i otmicu Željka Mitrovića, koji joj je oprostio, jer na to ima pravo.

Jovanović je rekao da nema lični odmos prema gospođi Ražnatović, i istakao je da je ona profesionalac koji peva ono što deca vole.

Ražnatović je rekla da joj znači da posle 17 godina može da kaže neke stvari I da se postave na svoje mesto.

- Poenta je da je služba koja je znala i da nisu smele da se iznose informacije. Ko su jataci, svi su znali. Pitam se zašto vas nisu uhapsili nego mene? Sve ste kriminalnce ispuštali iz zatvora a mene ste ostavili, da li je to fer - rekla je Ražnatović.

Gospodin i ja se nismo do ove emisije, razlika jedina je što je on mene hapsio, a ja njega nisam - rekla je Ceca.

- Vi ste majka, imate decu, sami ste, ja nisam taj koji želi da vas ubije niti sam vas ubio. Vi vrlo dobro znate zašto se uhapšeni, ja sam poslednji čovek na svetu koji je to želeo. Nisam želeo ni da idem pored Zoranovog sanduka. Mislim da ovo nije mesto, za takvu raspravu... - počeo je Jovanović, na šta je pevačica oštro uzvratila:

- Mislim da jeste mesto, mene vrlo zanima zašto sam ja uhapšena, ja na ovu temu čekam 17 godina, vi ste bili drugi čovek u državi tada, živo me zanima zašto sam ja bila uhapšena za ubistvo premijera, došli ste sa 150 policajaca u moju kuću, to je mogao jedan telefonski poziv da reši, ja bih došla u policiju - naglasila je Ražnatovićeva.

- Ja kad hapsim ja dođem sam. Vi ste uhapšeni pod sumnjom da ste znali ko stoji iza Zoranovog ubistva. Vi to vrlo dobro znate. Zna gospođa Ražnatović i ko sam ja i koga treba da se plaši - rekao je Jovanović.

- Ja se ne plašim nikog - odgovorila je pevačica.

Direktor televizije Pink Željko Mitrović istakao je da je on odgovoran za to što su se Ceca i Čeda našli posle 17 godina u jednoj emisiji.

- Odgovoran sam i za ovu lepotu koju pružaju ovakve emisije i smatram da je to sasvim ok. Ovo je život i super je da se ljudi ispričaju - rekao je Mitrović.

On je istakao da je nekoliko humanitarnih akcija sproveo, ali da mu je najdraža u Zvečanskoj gde je odneta najveća donacija u istoriji Zvečanske.

- Mnogi privrednici su želeli da učestvuju i to mi je jako značajno. Mnogi me kritikuju zašto to ekranizujem, i eto zato da bi i drugi videli i pokrenuli se, kako bi i oni koji mogu dobili pobudu i učestvovali u takvim akcijama - rekao je Mitrović i dodao da se u tome neće stati.

Te akcije će, dodaje, biti profilisane prema onima kojima je to najpotrebnije.

Mitrović je podsetio da je hteo na duhovit i šarmantan način da pozove sve koji žele da učestvuju na izborima da se takmiče, jer, dodaje, ne učestvovanje na izborima više nije popularno.

Doktorka Kisić je rekla da je profesor Branislav Nestorović vrstan slučaj u svojoj oblasti ali ističe da nije epidemiolog i dodaje da joj je više puta zadavao glavobolju svojim izjavama.

- Nikada struka nije stajala iza izjave da se radi o najsmešnijem virusu. Ja sam i pre toga i posle toga pričala epidemiološkim rečnikom, ali to se nije toliko čulo u javnosti kao ono što on govori. On bi bio odličan ministar za optimizam - rekla je dr Kisić.

Ona je rekla da je njegova izjava da izađemo i da se zarazimo ne može da se prihvati.

- Virus jeste slabiji i jeste manja verovatnoća da se teže zarazimo, ali je svesno dovođenje u rizik nedopustivo kada bolest može da se prevenira - rekla je Kisić.

Ističe da takav koncept i način ne možemo prihvatiti kao mišljenje struke, ali ističe da je profesor beskrajno šarmantan i da bi mnogi zapravo voleli da je baš takvo stanje, ali i ističe da to zapravo nije stručno mišljenje.

- Ni jedan epidemiolog nikada nije imao drugačije mišljenje. Čak se i on uvek slagao sa odlukama Kriznog štaba - rekla je Kisić, dodavši da ne možemo sebe svesno da dovedemo u rizik posebno kada znamo da može doći do smrtnog ishoda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.