DOKTORKA KISIĆ KONAČNO OTKRILA DA LI ĆE BITI MINISTARKA ZDRAVLJA: Njen odgovor će vas iznenaditi!
Darija Kisić Tepavčević, Foto: Printscreen

nije ni pomišljala?

DOKTORKA KISIĆ KONAČNO OTKRILA DA LI ĆE BITI MINISTARKA ZDRAVLJA: Njen odgovor će vas iznenaditi!

Na pitanje novinarke u emisiji "Hit tvit" o glasinama da se njeno ime pominje u kontekstu toga da bi mogla da postane ministarka zdravlja u novoj Vladi, nakon izbora 21. juna, doktorka Kisić je rekla

Objavljeno:

Govoreći večeras na TV Pinku, doktorka Darija Kisić Tepavčević odgovarala je i na pitanje o potencijalnim političkim ambicijama.

Na pitanje novinarke u emisiji "Hit tvit" o glasinama da se njeno ime pominje u kontekstu toga da bi mogla da postane ministarka zdravlja u novoj Vladi, nakon izbora 21. juna, doktorka Kisić je rekla.

- To zanima medije, ali ja sam dosadna osoba, pa pokušavaju razne stvari da izvuku. Meni je najsmešnije bilo to da sam učestvovala na Olimpijadi u Sarajevu, a to je bilo kada sam imala 8 godina. - rekla je doktorka.

Na direktno pitanje da li bi prihvatila ministarsku fotelju, Kisić je rekla:

- Niti sam razmišljala niti me neko pitao da li bih bila ministar zdravlja u Vladi - zaključila je doktorka.

Doktorka je na početku emisije govorila i o ublažavanju mera u borbi protiv korona virusa, ali i ukidanju vanrednog stanja.

- Postoji dobar razlog zašto je ukinuto vanredno stanje . U zatvorenim prostorima je poželjno da se nosi maska. Sada je lična odgovornost važna, sve je na nama. Dosta smo toga naučili. Što se tiče komentara na moj izgled, neprijatno mi bude kada se iznosi u prvi plan, pre toga što sam epidemiolog - rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.