VUČEVIĆ: Novosađani mogu da budu ponosni na svoj grad, od ponedeljka oko dve hiljade dece u vrtićima
Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

vraćaju se mališani

VUČEVIĆ: Novosađani mogu da budu ponosni na svoj grad, od ponedeljka oko dve hiljade dece u vrtićima

Građani Novog Sada su u vanrednom stanju bili sjajni i pridržavali su se mera Kriznog štaba, kazao je Vučević

Objavljeno:

Novosađani mogu da budu ponosni na svoj grad koji je besprekorno funkcionisao u vanrednim okolnostima usled globalne pandemijske situacije zbog virusa Kovid19, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gostujući u emisiji "Grad i mi" RTV-a.

Vučević je takođe rekao da će sva obdaništa "Radosnog detinjstva" biti otvorena u ponedeljak i da će prema procenama gradskih službi oko dve hiljade dece od ponedeljka bezbedno boraviti u vrtićima.

Građani Novog Sada su u vanrednom stanju bili sjajni i pridržavali su se mera Kriznog štaba, kazao je Vučević i to je, tvrdi, dovelo do odličnih rezultata.

"Zaključno sa današnjim danom, na 500 testiranih samo jedan je kovid pozitivan", rekao je gradonačelnik.

Komentarišući scene na Novosadskom keju na kojem su ostavljene velike količine smeća posle ukidanja policijskog časa i vanrednog stanja, Vučević je kazao da, nažalost, nemaju svi istu odgovornost prema Novom Sadu.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je ujedno i potpredsednik SNS komentarisao je i incidente ispred Narodne skupštine, ističući da je to bio pokušaj, kako je rekao, ljotićevske stranke koji je prevazišao sve civilizacijske okvire te da se nasilje ne sme tolerisati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.