PALMA TAKOĐE NIJE ŠTEDEO BOŠKA OBRADOVIĆA! Njegove reči su brutalno oštre
Dragan Marković Palma, Foto: Marina Lopičić

obrušio se

PALMA TAKOĐE NIJE ŠTEDEO BOŠKA OBRADOVIĆA! Njegove reči su brutalno oštre

Šta treba još da uradi ovaj višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, da institucije države počnu da rade svoj posao i primene zakon- pita se Palma

Objavljeno:

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma najoštrije osuđuje divljanje Boška Obradovića i grupe njegovih huligana.

"Boška Obradovića više ne treba posmatrati kao narodnog poslanika čije je mesto u parlamentu, već kao nekog protiv koga je podignut postupak za više krivičnih dela nasilja nad građanima, narodnim poslanicima i državnim institucijama.

Prekjuče smo bili svedoci skrnavljenja državne zastave i divljanja ovog višestrukog povratnika u vršenju krivičnih dela u Skupštini Srbije, danas je napadao narodne poslanike ispred Narodne Skupštine dok su dolazili na posao i pojedine i tukao. Šta treba još da uradi ovaj višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, da institucije države počnu da rade svoj posao i primene zakon.

Jedinstvena Srbija poziva tužilaštvo da hitno reaguje i primeni zakon, i uhapsi ovog višestrukog povratnika u vršenju krivičnih dela i pokaže da u državi Srbiji funkcionišu državne institucije i da je Srbija zemlja u kojoj se primenjuje vladavina prava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.