ŠEŠELJ GOSTOVAO NA JUTARNJEM PROGRAMU I PRIČAO O ĐINĐIĆU: O njemu sam pričao samo istinu. POMINJE I ALKOHOL
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen/Happy

OTKRIO DETALJE

ŠEŠELJ GOSTOVAO NA JUTARNJEM PROGRAMU I PRIČAO O ĐINĐIĆU: O njemu sam pričao samo istinu. POMINJE I ALKOHOL

U emisiji je prikazan snimak kako su Šešelja iznosili iz Skupštine, na šta je on odgovorio da se to dešavalo više puta

Objavljeno:

U jutarnjem programu TV Happy gostovao je lider SRS Vojislav Šešelj.

- Kod nas je lek dobro domaće piće, ali može da bude otrov. Domaća rakija koje pravljena od voća je lek ako se jednom dnevno popije čašica, druga je problem, a treća čašica je zbogom pameti. Ja sam nekad voleo da pijem rakiju u koju su ubačeni mladi orasi jer je dobra za štitnu žlezdu - rekao je Šešelj.

U emisiji je prikazan snimak kako su Šešelja iznosili iz Skupštine, na šta je on odgovorio da se to dešavalo više puta.

- Nikada Milošević nije naredio da sa motkama u Skupštinu uđu huligani. Jedan jedini put kad su nas tukli je bilo u vreme hapšenja u Gnjilanu. Tamo je montirano sve bilo jer su ubacili policajca da izazove sukob sa policijom. Kad sam predvodio prve antikomunističke demonstacije u Beogradu, tad je prvi put skinuta crvena petokraka sa zastave Srbije. Policija je negde oko ponoći počela da kasni, a ja sam komandovao da niko ne mrda, a policija je počela da odnosi ljude do marica. U jednom tenutku počeo sam da protestujem što mene ne nose. Dvojica su me uhvatila za ruke, a neko iz mraka je povikao: "Ne njega!". Posle mnogo godina se ispostavilo da je to bio Jovica Stanišić.

Šešelj je objasnio da su ga oborili na zemlju i da su mu policajci uzeli sat koji je kasnije vraćen sa polomljenim kaišem.

"Ja se jedino Božije kazne bojim"

Lider SRS je objasnio da se uvek trudi da radi sve što je u skladu sa moralom i srpskim nacionalnim interesom, na šta je domaćin emisije Milomir Marić rekao da je "klevetao" razne ljude, kao na primer, za Đinđića.

- O Đinđiću sam pričao samo istinu, da je bio mafijaški vođa. I da, jesam znao možda više mafijaša, ali on je bio njihov. Ja sam samo sa Čumetom igrao šah i odmah sam se pohvalio da sam uzeo 200 maraka. U Šilerovu sam išao samo jednom kad su me odvukli kroz neki podzemni prolaz u neku prostoriju kada je bio moj prvi susret sa njima. Posle više nisam išao tamo, već sam insistirao da oni dođu kod mene u kuću - rekao je Šešelj.

Šešelj je rekao da ne zna kako će izgledati izbori i da će najveći problem biti kontrola na biračkim mestima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.