NEBOJŠA STEFANOVIĆ TVRDI: Boško Obradović je šutirao policajca u Skupštini Srbije!
Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, Foto: Beta/Emil Vas

OGLASIO SE

NEBOJŠA STEFANOVIĆ TVRDI: Boško Obradović je šutirao policajca u Skupštini Srbije!

Policija Republike Srbije biće uvek lojalna svom narodu

Objavljeno:

Izjavu potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića o incidentu u Skupštini prenosimo u celosti:

„Za razliku od Dragana Đilasa i Boška Obradovića koji smatraju da policija, tužilaštva i sudovi treba da budu u njihovim rukama, baš kao u vreme vlasti Demokratske stranke kada su njihovi predsednici opštinskih odbora predlagali i postavljali pogodne, podobne i one sudije i tužioce koji će služiti režimu i njihovoj političkoj stranci, za vreme sadašnje vlasti sudstvo jeste i biće nezavisno, tužilaštvo samostalno, a policija samo na strani svoga naroda. Policija Republike Srbije biće uvek lojalna svom narodu, baš onako kako je to pokazala i u ovom vanrednom stanju, ali i u svim drugim prilikama.

Nažalost, nekima to nije jasno. Bilo da se radi o Bošku Obradoviću, koji je danas tokom akta nasilja u parlamentu išao dotle da šutne policajca, valjda time pokazujući koliko poštuje tu profesiju i struku, bilo o ostalim njegovim saborcima. Šutirajući i fizički se sukobljavajući sa policajcima, Obradović je danas ponovo pokazao da je nasilje kojem pribegavaju za njih jedini način da se dođe na vlast.

Očigledno je jedina stvar koja motiviše Boška Obradovića, Dragana Đilasa i njihove političke saradnike nasilje. Bilo da se radi o premlaćivanju novinarki ispred TV Pinka, upada u zgradu Narodne skupštine, upada u zgradu RTS-a, pretnjama i sukobima, nasilje je jedina politička poruka koju imaju za građane Srbije i jedini program koji nude.

Pozivanje na ulicu i na sukobe očigledno je još jedan pokušaj Đilasa i Obradovića da atmosferu u našem društvu dovedu do takvih razmera da se građani obračunavaju jedni sa drugima i da se fizičkim nasiljem rešavaju stvari na ulici. Uveren sam da građani Republike Srbije nikada to neće dozvoliti, kao ni povratrak na vlast tajkuna, milijardera i milionera koji su svoja bogatstva stekli upravo pljačkajući našu zemlju. Uveren sam da građani neće povratak tih ljudi na vlast i povratak u one godine u kojima smo gubili radna mesta, fabrike, u kojima je naša privreda sistematski uništavana, a ljudska prava kršena svakog dana.

Ovom prilikom još jednom pozivam sve opozicione političare da prekinu sa blaćenjem srpskih policajaca i napadima na te divne i časne ljude, koji se danonoćno bore za svoju državu i njenu bezbednost“ - istakao je Stefanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.