VUČIĆA SU PITALI OVU STVAR USRED KONFERENCIJE: Posle odgovora predsednika usledio je muk!
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

provokacija

VUČIĆA SU PITALI OVU STVAR USRED KONFERENCIJE: Posle odgovora predsednika usledio je muk!

Predsednik se obratio naciji, a posebno je reagovao zbog provokativnog pitanja novinarke koja pripada opozicionoj opciji

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja odgovorio na pitanja koja se tiču njegove dece, ali i na brojne druge aktuelne teme ovih dana.

"Da li ćete osuditi napade na Đilasa i njegovu porodicu?", glasilo je pitanje opozicione novinarke.

- Ko je pomenuo njegovu decu? Ne znate da mi kažete? Biće da nije niko! Biće u Srbiji sve jasno, osuđujem sve uvrede, šta mislim o gospodinu reći ću za dva ili tri dana, ali to sa njegovom decom nema nikakve veze, kao što znate vi, kao što znaju svi ostali. - Ja poistovećujem sve građane, nemam problem sa šerpama, osim što su pokvarile političkom neodgovornošću ono što je bilo svima zajedničko.Nikakve veze nije imalo to sa njegovom decom.

- Pa ja ne znam kako ste našli da poistovećujete sve građane, meni lupanje u šerpe ne smeta, samo što su pokvarili podršku lekarima. Vidim da im više nije stalo do lekare, ja to prihvatam kao političku akciju i to je u redu. Kao demokratsko pravo je to u redu i sa tim nemam nikakav problem, samo što to smeta maloj deci.

Što se tiče baklji predsednik je odgovorio da oko baklje ima samo jedan problem.

- Problem su oni koji su kršili policijski čas i koji su izlazili iz stanova. Znate da lonci i šerpe prave buku 3 ili 5 minuta koliko to traje, ali se sa bakljama možete povrediti. Ranije sam imao na hiljade baklji ispred predesdništva. - Radiću svoj posao i biću sa svojom decom, a verujte neće niko da ih se uplaši, za mene je demokratsko pravilo ono za koje narod odlučuje, a što se nasilja tiče za to slučam svaki dan. Pominju neki tajni prolaz, za taj tajni prolaz ja ni dan danas ne znam. Nemam ni nameru da se krijem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.