ĐILAS ZAPLAKAO ZBOG UVREDA, A OLJA BEĆKOVIĆ KAŽE: Neko će reći, a kako je bilo Vučićevoj deci?
Dragan Đilas i Olja Bećković, Foto: Printscreen

DRAMA

ĐILAS ZAPLAKAO ZBOG UVREDA, A OLJA BEĆKOVIĆ KAŽE: Neko će reći, a kako je bilo Vučićevoj deci?

On je naveo da je s razglasa puštano "Đilase, lopove"

Objavljeno:

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas objavio je u nedelju uveče na svom zvaničnom Tviter nalogu video snimak, u kojem govori da su njegova deca plakala i bila uplašena, jer se u blizini njihovog doma s obližnje zgrade sa razglasa čulo "Đilase lopove".

On je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je „poslao debile" da to urade, a uz video poruku je napisao:

- Čekam vas sutra, pa dođite.

Đilas se sinoć zbog ovoga uključio i u emisiju "Utisak nedelje", gde je ispričao šta se desilo u blizine zgrade gde mu žive deca i bivša žena.

On je naveo da je sa razglasa puštano "Đilase, lopove", iako se iz njegovog izlaganja jasno videlo da deci niko nije pretio, niti su ona na bilo koji način bila meta ove situacije.

Voditeljka Olja Bećković je posle Đilasovog uključenja komentarisala o ovoj temi sa Marinikom Tepić, potpredsednicom njegove stranke SSP.

- Neko će reći, pristalice vlasti, "ma nemojte, a kako ste vi sad tako osetljivi, a kako je deci predsednika kad slušaju da se sa prozora izgovaraju uvrede na račun njihovog oca - rekla Bećkovićeva.

Tepićeva se sa tim saglasila.

- Nije im svejedno, sigurno! Zato to ne sme da se radi. Bez obzira čija su to deca. Nikada - rekla je Tepićeva.

Podsetimo, deca predsednika Vučića često su bila predmet i meta najbrutalnijih pretnji i uvreda, uključujući pretnje silovanjem, brutalnim kažnjavanjem, željama da se razbole od raka. Većina tih gnusnih objava dolazila je od strane bliskih saradnika i sledbenika upravo Dragana Đilasa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.