Šutanovac je kukavica! Nebojša Krstić isprozivao bivšeg kolegu na Tviteru (FOTO)

baš ga ne gotivi

Šutanovac je kukavica! Nebojša Krstić isprozivao bivšeg kolegu na Tviteru (FOTO)

Nebojša Krstić osuo je paljbu po Draganu Šutanovcu, nakon njegovog intervjua za Newsweek u kom je pominjao Borisa Tadića
Objavljeno: 16:52h

Malo malo, pa društvena mreža Tviter pljušti od prozivki bivših i sadašnjih demokrata. Ovog puta Nebojša Krstić, nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića osuo je paljbu po Draganu Šutanovcu, bivšem potpredsedniku Demokratske stranke, danas poslaniku.

Očigledno ga je mnogo pogodilo sve što je Šutanovac rekao u intervjuu za Newsweek, pa ga je Krstić na svakih pola sata prozivao po ovoj društvenoj mreži. Izgleda je ovo jedna od rečenica koja je mnogo iznervirala Krstića. Borko isprozivao Krleta: Kad te svi zaborave, ljubi gospodara svoga! - Neko ko više nije u DS
. Uostalom, to danas i nije ona Demokratska stranka koja je bila prenaduvana praznim sadržajem. Nedugo nakon gubitka predsedničkih izbora, partiju je napustio njen predsednik Boris Tadić. Istovremeno, pojedini „najuticajniji“ stranački funkcioneri, zarad mrvice vlasti, stavili su se na raspolaganje premijeru Vučiću. Iz poslednje Vlade Mirka Cvetkovića jedini sam ministar koji je i dalje partijski aktivan - rekao je Šutanovac.
Iako je Krstić žestoko opleo po Šutanovcu, ovaj o njemu nema komentar. Tako su ga u intervjuu pitali da li je Krstić sposoban čovek, Šutanovac kratko odgovorio: - S Krstićem nisam imao čast da sarađujem.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.