MIHAJLOVIĆ JE REŠILA DA SE OBRATI OPOZICIJI! Ovo im je rekla bez pardona
Zorana Mihajlović, Foto: Filip Plavčić

oglasila se

MIHAJLOVIĆ JE REŠILA DA SE OBRATI OPOZICIJI! Ovo im je rekla bez pardona

Ona je dodala da u proteklih mesec i po dana opozicione stranke nisu iznele nikakav argument niti program

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade i funkcionerka SNS izjavila je danas da ne vidi da je u proteklom periodu opozicija iznela bilo kakav argument ili program osim kritika i da su građani ti koji sude da li je aktuelna vlast uspela da stabilno vodi državu.

"Nije bilo nekog dijaloga ni pre epidemije i imali smo jednu grupu takozvane opoozicije koja nema nikakav program i osnovni program im je - ovo što radi Vlada Srbije i Aleksandar Vučić ništa ne valja", rekla je Mihajlović za Tv Prva, odgovarajući na pitanje da li će po ukidanju vanrednog stanja moći da se vodi kampanja u političim emisijama i dijalozima.

Ona je dodala da u proteklih mesec i po dana opozicione stranke nisu iznele nikakav argument niti program, a da građani glasaju za program i one koji mogu da im obezbede rast, razvoj i sigurnost.

Te stvari se neće mnogo promeniti između nas i opozicije, ocenila je ona.

Mihajlović je istakla da treba da bude takve vrste dijaloga i da građani daju sud o svemu.

"Građani su sudije da li smo uspeli da stabilno vodimo državu, da li je nasa ekonomska situacija pre i posle korone bila ili će biti bolja i stabilnija. Protiv sam nasilja i mržnje i najgore je da pričamo i ponašamo se nasilno", rekla je ministarka Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.