EVO, AKO NIKO NIJE, ZAHVALJUJEM TRAMPU NA POMOĆI! Maja Gojković je potom objasnila i zašto!
Ona je dodala i da je Rusija pomogla na određen način, Foto: Printscreen/EPA/Michael Reynolds

ZNAČAJNA POMOĆ

EVO, AKO NIKO NIJE, ZAHVALJUJEM TRAMPU NA POMOĆI! Maja Gojković je potom objasnila i zašto!

Ona je dodala i da je Rusija pomogla na određen način...

Objavljeno:

Odgovarajući na kritike da se vlast nije zahvalila svima koji su pomogli Srbiji u borbi protiv korona virusa na isti način, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je kazala da je pratila izjave čelnika, i predsednika države, i ministara i predsednice vlade i da je videla da je Srbija svima zahvalila ko je pomogao u teškim vremenima.

''Prvo je pomogla Narodna Republika Kina, pa smo se njima prvo i zahvalili. Oni su pomogli, zaista, u svakom smislu reči, a Narodna Republika Kina je naš strateški partner, čelično prijateljstvo i naravno da smo im se punim srcem zahvalili više nego drugima'', rekla je Gojković.

Ona je dodala i da je Rusija pomogla na određen način, SAD takođe.

''I, evo, ako niko nije iskoristio tu priliku da se zahvali predsedniku SAD gospodinu Donaldu Trampu, evo zahvaljujem se ja zato što su poslali znatan broj maski i određeni novčani iznos Srbiji'', rekla je Gojković.

Predsednica parlamenta je iz poslaničke klupe istakla da je pomogla i Evropska unija i zahvalila na tome, navodeći da je strateško opredeljenje Srbije da postane punopravna članica EU.

''Mi nećemo odustati od tog našeg spoljnopolitičkog cilja, a sami oni su međusobno razmenjivali poruke da ne postoji solidarnost međusobna. Zaboravili su na Italiju i mi nismo tvorci tih izjava, nego su sami jedni druge optuživali da u ovim teškim vremenima, jednostavno, nisu solidarni jedni prema drugima'', rekla je Gojković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.