NIKO NIJE PRIMETIO OVAJ DETALJ NA SUSRETU VUČIĆA I GODFRIJA: Baš zanimljiva stvar!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Entoni Godfri razgovarali su danas o saradnji Srbije i SAD, Foto: Printscreen/Instagram / buducnostsrbijeav

kAKO SE VAMA DOPADA?

NIKO NIJE PRIMETIO OVAJ DETALJ NA SUSRETU VUČIĆA I GODFRIJA: Baš zanimljiva stvar!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Entoni Godfri razgovarali su danas o saradnji Srbije i SAD

Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Entonijem Godfrijem. Sastanak je počeo u 10 sati, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Na fotografijama sastanka u Predsedništvu Srbije su Vučić i Godfri, koji poštuju preporučene mere i nose maske.

Dok se Vučić odlučio za standardnu, običnu medicinsku masku, zanimljiv je dizajn Godfrijeve maske. Naime, ambasador SAD je nosio tamnu masku sa, kako se čini, zvezdanim motivom. Takođe, trake njegove maske su crvene boje. Ovo je svakako neočekivano, s obzirom na to da je masku uskladio sa bojama odela i kravate.

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Entoni Godfri razgovarali su danas o saradnji Srbije i SAD u suočavanjima sa izazovima pandemije korona virusa, merama za oporavak srpske ekonomije, kao i o budućoj ekonomskoj saradnji dve zemlje.

Dvojica sagovornika su razgovarali i o saradnji Srbije i SAD u suočavanjima sa izazovima pandemije, jer se sa njima možemo izboriti samo zajedničkim snagama.

"Prijatelji, kakvi su Srbija i SAD, oslanjaju se jedni na druge i u neizvesnim vremenima, kakvo je vreme pandemije", saglasili su se predsednik Vučić i ambasador Godfri na sastanku u Predsedništvu Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.