VULIN REKAO ŠTA VUČIĆ TRAŽI OD NJEGA! Uopšte nije za šalu
Aleksandar Vulin i Vučić, Foto: Beta / Darimir Banda

BORBENA GOTOVOST VOJSKE SRBIJE

VULIN REKAO ŠTA VUČIĆ TRAŽI OD NJEGA! Uopšte nije za šalu

Kako je naveo, danas su ispaljivane rakete od 122 mm, dometa 40 kilometara, što se do sada nije radilo čime je "Vojska Srbije pokazala da može da poboljša svoju sposobnost i snagu"...

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da borbena gotovost Vojske Srbije nikada i ni pod kakvim opravdanjem ne sme biti umanjena, bez obzira koliko ima obaveza i novih zadataka kada je u pitanju borba protiv virusa korona.

- Nijednog trenutka ne prestajemo sa svojom modernizacijom i opremanjem - rekao je Vulin, koji je prisustvovo ispitnom gadjanju višecevnog raketnog bacača "Oganj", modernizovane verzije, prenelo je Ministarstvo odbrane.

Kako je naveo, danas su ispaljivane rakete od 122 mm, dometa 40 kilometara, što se do sada nije radilo čime je "Vojska Srbije pokazala da može da poboljša svoju sposobnost i snagu".

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, vrhovni komandant naše vojske, svakodnevno vodi računa o tome i od nas traži da budemo uvek u stanju da zaštitimo svoju zemlju i svoj narod. Mi to i možemo - naglasio je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.