VULIN UPUTIO PORUKU SVIM VOJNICIMA SRBIJE: Sutra je veoma POSEBAN DAN!
Aleksandar Vulin, Foto: Printcsreen

MINISTAR ODBRANE

VULIN UPUTIO PORUKU SVIM VOJNICIMA SRBIJE: Sutra je veoma POSEBAN DAN!

Kroz uspešno angažovanje resursa u nemilosrdnom ratu protiv nevidljivog neprijatelja koji poslednjih nekoliko meseci napada našu zemlju doprineli ste afirmaciji i jačanju ugleda Vojske Srbije

Objavljeno: 14:17h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je svim pripadnicima Vojske Srbije čestitku povodom 23. aprila, Dana Vojske Srbije.

"Svim pripadnicima Vojske Srbije čestitam 23. april - Dan Vojske Srbije.

Dan Vojske Srbije ima poseban značaj u nacionalnoj istoriji i predstavlja trajan izvor i nadahnuće kako srpskom narodu, tako i našoj vojsci. Istorijska i tradicionalna veza u stvaranju i izgradnji moderne srpske države i Vojske su neizostavno potvrda novih kulturoloških i tradicionalnih vrednosti.

Najveća vrednost pripadnika Vojske Srbije je u njihovom znanju, visokom nivou osposobljenosti i uvežbanosti za rad, dostojanstvenom držanju u vojničkom pozivu, zavidnom borbenom iskustvu i nepokolebljivoj odlučnosti da se po svaku cenu brani i odbrani otadžbina i zaštite njeni građani.

Kroz uspešno angažovanje resursa u nemilosrdnom ratu protiv nevidljivog neprijatelja koji poslednjih nekoliko meseci napada našu zemlju doprineli ste afirmaciji i jačanju ugleda Vojske Srbije.

Siguran da ćemo svi zajednički izvojevati još jednu pobedu i da će pripadnici Vojske Srbije sada, ali i u narednom periodu biti spremni da profesionalno odgovore svim izazovima, čestitam vam najveći vojni praznik."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.