REČI IVICE DAČIĆA DANAS ODZVANJAJU SRBIJOM: Pročitajte ovu njegovu poruku na VASKRS!
Ivica Dačić, Foto: Ministarstvo spoljnih poslova, Tanjug

POTPREDSEDNIK VLADE

REČI IVICE DAČIĆA DANAS ODZVANJAJU SRBIJOM: Pročitajte ovu njegovu poruku na VASKRS!

"Nadam se da ćemo istrajati u svemu, sačuvati jedni druge i prepoznati šta je najbolje za sve nas. Hristos vaskrse"

Objavljeno: 08:29h

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić čestitao je poglavaru Srpske pravoslavne crkve patrijarhu Irineju, sveštenstvu, monaštvu i vernicima koji ovaj praznik slave po Julijanskom kalendaru veliki hrišćanski praznik Vaskrs.

"U ime Ministarstva spoljnih poslova i u svoje ime čestitam Vam jedan od najvećih hrišćanskih praznika sa željom da ga proslavite sa verom u novu, bolju, svetliju i sigurniju budućnost", naveo je Dačić u čestitki.

U današnjem vremenu, kada se ceo svet suočio sa izazovom izazvanim korona virusom, moramo se prisetiti da je Vaskrs praznik pobede života, ali je i nada za život dostojan čoveka, navodi Dačić. "Želim da nam svima ovaj praznik bude podsticaj da istrajemo u svim poteškoćama i iskušenjima koja su pred nama, a da nam Hristov put pobede bude jedini put kojim koračamo ka ujedinjenju, solidarnosti i zajedništvu utemeljenom u istinskim životnim vrednostima.

Zato je baš potrebno sada, više nego ikada pre, da se okrenemo porodici i prijateljima jer samo snažno verujući možemo da pobedimo sve prepreke koje su nas zadesile", poručio je Dačić.

On je naveo da treba iskoristiti to vreme tako što ćemo ulagati u zajedništvo i istrajno i sa istinskom verom solidarno se izboriti i izaći iz ove borbe kao pobednici.

"Nadam se da ćemo istrajati u svemu, sačuvati jedni druge i prepoznati šta je najbolje za sve nas. Hristos vaskrse".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.