TUŽAN DAN ZA BOGOLJUBA KARIĆA: Trebalo bi zajedno da slave, SVE JE OTKRIO U KLIPU KOJI JE SNIMIO (VIDEO)
Trebalo bi zajedno da slave, Foto: Printscreen

AU!

TUŽAN DAN ZA BOGOLJUBA KARIĆA: Trebalo bi zajedno da slave, SVE JE OTKRIO U KLIPU KOJI JE SNIMIO (VIDEO)

Prisetio se svega!

Objavljeno:

Bogoljub Karić, ugledni biznismen, veoma je aktivan na društvenoj mreži Fejsbuk.

Tu se redovno oglašava, a danas je svojoj ćerki Nadeždi čestitao rođendan.

On je napomenuo da mu je žao što se porodica zbog okolnosti neće okupiti na ovako važan i značajan datum za njega i njegovu suprugu Milanku.

- Dragi moji prijatelji, pošto je takva panika zavladala svetom zbog korona virusa trenutno nismo svi zajedno, ali eto, ovim putem pozdravljam svoje najmilije. Želim vam sve najlepše, a uskoro će doći vreme kada ćemo svi opet biti zajedno.

- Dušo naša, Nadeždo naša, naša Nedić, sunce naše, danas nam je divan dan, divan dan - SREĆAN TEBI ROĐENDAN! Volimo te najviše na svetu i želimo ti da budeš zdrava, srećna i nasmejana, da voliš i budeš voljena. Da ti i Dejan dočekate duboku starost u porodičnoj sreći i ljubavi, da vam se sve želje ostvare i svi snovi ispune!

- Da oženite Luku i Lazara, pa da nam oni napune kuću da bude puna dece. Uz Božiju pomoć da dočekate i praunučad, a moja davna želja je da ti i Dejan podarite Luki i Lazaru sestricu. Imaju oni Kasiu i Evu, ali vama bi ćerka bila Božiji dar! Samo da ste živi i zdravi i neka vas Bog čuva od svakog zla!

- Neda je svojim radom, trudom i ljubavi svoje najlepše godine posvetila braći i sestrama i kao odrasla osoba zamenjivala im roditelje. Dok ovo pišem suze mi same teku. Sećam se kada je sa pet godina dolazila u moj kabinet i pratila sve moje poslove. Fantastično pamti brojeve i zbog toga mi je pomagala u važnim pozivima.

- Tvoje detinjstvo prošlo je u odgovornosti prema nama. Volim te neizmerno! Svoj život si zaokružila sa Dejanom i sada je vreme da se opustiš i uživaš, a da drugi brinu o tebi, jer ti takav poklon dugujemo.

- Na mnogaja ljeta, ANĐELE NAŠ! Vole te mamica i tatica! - napisao je Bogoljub Karić, koji je uz ovo objavio i video poruku sa čestitkom za Nadeždu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.