NIŠTA NE SME DA STANE! Pročitaje najnovije saopštenje Zorane Mihajlović! Izuzetno je bitno
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, Foto: Marina Lopicic

RADI SE PUNOM PAROM

NIŠTA NE SME DA STANE! Pročitaje najnovije saopštenje Zorane Mihajlović! Izuzetno je bitno

Ona je navela da se trenutno, uprkos epidemiji koronavirusa i vanrednom stanju, radi na svim velikim projektima infrastrukture te da je jutros na gradilištima 2.600 ljudi...

Objavljeno:

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović navela je jutros da međunarodni transport mora da funkcioniše te da je zadatak ministarstva saobraćaja da teretni kamioni nesmetano ulaze u Srbiju jer je snabdevanje neophodno, ne samo sa aspekta medicinske opreme.

"Ništa ne sme da stane i transport ne može da stane, kamioni ulaze normalno. Od 13. marta pa do jutros oko 150 hiljada teretnih kamiona je ušlo u Srbiju, od čega je bilo 70 hiljada za potrebe Srbije. Ostatak je bio u tranzitu, odnosno za region", kazala je Mihajlović za RTS.

Ona je navela da se trenutno, uprkos epidemiji koronavirusa i vanrednom stanju, radi na svim velikim projektima infrastrukture te da je jutros na gradilištima 2.600 ljudi.

"Radimo 520 kilometara puteva i pruga od čega je oko 320 kikometara autoputeva i železničkih pruga. 2.600 ljudi radi danas na gradilištima pod svom neophodnom opremom. Vrednost projekata je 2,6 milijardi evra", navela je ministarka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.