Mali o muvanju Hilari: Te priče su me slatko nasmejale!
Foto: Reuters

što je vickast

Mali o muvanju Hilari: Te priče su me slatko nasmejale!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izazvao je pravu lavinu komentara pojavom na finalu Rolan Garosa u društvu sa Hilari Svonk.
Objavljeno:

Mada je bilo različitih tonova, zajedničko za većinu njih mogao bi biti naslov pesme „Bijelog dugmeta“ „Šta bi dao da si na mom mestu“. Gradonačelnik ipak tvrdi da svetska zvezda nije zbog njega raskinula veridbu, kako što su neki domaći mediji preneli. Kako je Mali muvao Hilari Svonk: Mala, imam 24 stanoVA! U koji hoćeš da te vodim? (FOTO) - Biću dobar domaćin Hilari. Beograd je poznat kao dobar domaćin, bila bi nam čast da dvostruka oskarovka bude gost naše prestonice. Ja sam dao sve od sebe da je ubedim. Videćemo - kaže Mali.

foto: Emil Vas
Njihovo druženje na Rolan Garosu izazvalo je veliku pažnju, mnogi su se šalili na taj račun, a posebno kada je sutradan obelodanjeno da je Hilari raskinula veridbu sa dečkom. Nole kumovao: Hilari Svonk raskinula veridbu zbog Siniše Malog! Napokon otkriveno šta su pričali! - Čuo sam i ja, naravno, te šale. Slatko su me nasmejale. Naravno da to ne bih komentarisao. Bilo je jako prijatno s njom razgovarati. Potpuno je neposredna i imala je samo reči hvale za Novaka - kaže Mali sumirajući utiske iz Pariza. On nam je potvrdio da je na turniru bio na poziv porodice Đoković, a da je sve troškove sam snosio. - Kao što znate, obožavam tenis i igram ga privatno i u humanitarne svrhe kad god se za to ukaže prilika. Zato sam poslovni put u Pariz iskoristio da bodrim našeg najboljeg tenisera - završava Mali. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.