VUČIĆ PROGOVORIO O PREMINULOM DOKTORU LAZIĆU: Predsednik je za njega imao ove reči!
Predsednik Vučić osvrnuo se i na smrt doktora Lazića, Foto: Instagram printscreen/buducnostsrbijeav

predsednik se obratio

VUČIĆ PROGOVORIO O PREMINULOM DOKTORU LAZIĆU: Predsednik je za njega imao ove reči!

Umro je lekar Miodrag Lazić, jedan veliki čovek-rekao je Vučić

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vanredno se obratio naciji.

On je u obraćanju javnosti rekao kako je potresen time što je ratni hirurg doktor Miodrag Lazić izgubio bitku protiv korona virusa.

- Umro je lekar Miodrag Lazić, jedan veliki čovek. Ja ne bih rekao da on nije izdržao, toliko se obradovao otvaranju Kliničkog centra u Nišu... Sa druge strane, drago mi je što je doktor Kon osta, što se nije povukao. Kruševo, Varvarin i Ćićevac postali su nam nova žarišta, a takođe i Požarevac. Dakle, jug i jugoistok Srbije su veliki problem, u ostalim delovima Srbije stvari su pod kontrolom dobrim delom. Beograd je takođe pod kontrolom, ali imamo problem u onim delovima zemlje gde su dolazili ljudi iz inostranstva. Ljudi, bolnice su nam prepune. U Beogradu tražimo devetu i desetu bolnicu. U Nišu smo otvorili novu zgradu, i ona je skoro popunjen. Dobio sam uveravanje kineskog predsednika da će da razmotri moje molbe o kupovini medicinske opreme - rekao je Vučić i dodao:

- Ušla nam je korona u Gerontološki centar u Nišu. Mnogi su govorili "Umreće mi majka ako me ne vidi". Neće da umre od toga, ali umreće od korone - rekao je predsednik Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.