Šešelj: Zdravo, brate Srbine! Zukorlić: Ćao, brate Turčine!
Foto: Damir Dervišagić, fonet

pljušte prozivke

Šešelj: Zdravo, brate Srbine! Zukorlić: Ćao, brate Turčine!

Prvog dana zasedanja novog parlamenta Srbije, lider radikala pohvalio se kako se u holu Skupštine našalio sa poslanikom BDZ-a Muamerom Zukorlićem
Objavljeno:

Kako je Šeki naveo, on je Zukorliću rekao: "Gde si Muamere, brate Srbine!", nakon čega mu, kako tvrdi lider radikala, ovaj nije rekao ništa. Ipak, kako prenosi list Alo, muftija je ispričao svoju verziju te priče, a ona ima potpuno drugačiji tok, ali i kraj. Šešelj: Je l' još tučeš po kafanama? Čanak: Učio sam od najboljih! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

- Prvo mislim da je veoma nepristojno da neko priča za medije o svom privatnom razgovoru, a pogotovo da prepričava svoju verziju priče, a ne onako kako je stvarno bilo. Spremite kokice i sokić, zabava kreće: Verifikovani mandati, poslanici položili zakletvu (VIDEO) (FOTO)

foto: Damir Dervišagić

- Istina je sledeća: On je meni dok sam sedeo u sali prišao da se pozdravimo. Prišao mi je sa širokim osmehom i pružio ruku. Tada je rekao tu nepriličnu šalu: "Dobrodošao u Skupštinu, brate Srbine". Ja sam mu na to uzvratio: "Bolje te našao, brate Turčine". - On je na to zaćutao i krenuo nazad prema svom mestu, dok su se njegovi radikali poprilično nakiselili, jer su verovatno mislili da njemu niko ništa ne sme da odgovori - rekao je Zukorlić. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.