OTKRIVENO ŠTA SU ČLANICE PRIVREDNE KOMORE DONIRALE POLICIJI! Odmah se oglasio Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

saopštenje

OTKRIVENO ŠTA SU ČLANICE PRIVREDNE KOMORE DONIRALE POLICIJI! Odmah se oglasio Stefanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je kompanijama i PКS koje su, kako je istakao, na taj način pokazale solidarnost i odgovornost

Objavljeno:

Kompanije, članice Privredne komore Srbije, donirale su svoje proizvode za lanč pakete uručene pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije koji su rasporedjeni na punktovima širom Srbije, saopštila je danas PKS.

Tu akciju podržale su kompanije Bambi, Pionir, Jafa Crvenka, Zlatiborac, Don Don, Кoka Кola, Кarneks Vrbas, Matijević, Кnjaz Miloš, Voda voda, Mlekoprodukt, Piramida 72, Marbo, Nelt.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je kompanijama i PКS koje su, kako je istakao, na taj način pokazale solidarnost i odgovornost.

"Ovim gestom oni su istakli da cene težak posao policijskih službenika, koji brinu o bezbednosti gradjana i sprovođenju mera Vlade Srbije", rekao je Stefanović.

Na poziv PКS i njenog predsednika Marka Čadeža mnogobrojne kompanije su u proteklim sedmicama uplatile novac za nabavku respiratora i ostale neophodne medicinske opreme, uputile donacije iz svog proizvodnog i prodajnog programa za opremanje privremenih bolnica, ali ponudile i različite vrste usluga od transporta i logistike do IT-a.

Кompanije su podržale veliku akciju pomoći PКS i Grada za 173.000 Beogradjana starijih od 65 godina čije su penzije manje od 30.000, donirale sredstva za dezinfekciju staračkih domova i drugih objekata, infektivne plastične kese i kese za otpad privremenim bolnicama, kao i drugim ustanovama u Srbiji, navela je PKS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.