Mićun objasnio: Ja sam kao Đoković, ovo je moj treći Gren slem!
Foto: Beta

završio svoj posao

Mićun objasnio: Ja sam kao Đoković, ovo je moj treći Gren slem!

Nakon toga, predsedavajući konstitutivnom sednicim tražio je aplauz poslanika novog saziva Skupštine Srbije za Novaka Đokovića
Objavljeno: 22:09h

Predsedavajući konstitutivnom sednicom Dragoljub Mićunović izjavio je na kraju sednice da je on kao Đoković jer je ova sednica "njegov treći gren slem" - Ja sam ovde najstariji, to nije neka privilegija, ali i jeste - zreliji ste, imate više iskustva - rekao je Mićunović, ističući da je on 27 godina u parlamentu. Poslanici izabrali: Maja Gojković ponovo predsednica Skupštine Nakon toga, predsedavajući konstitutivnom sednicim tražio je aplauz poslanika novog saziva Skupštine Srbije za Novaka Đokovića zbog osvajanja Rolan Garosa čime je osvojio sva četiri Gren slema. - Ovo je moj treći Gren slem. Bio sam predsednik parlamenta Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, sada i Srbije. Time sam svoju ambiciju, kao i Đoković, završio - rekao je Mićunović.

foto: Beta
Kako kaže, "nećete me nakon sledećih izbora naterati da opet budem predsedavajući". - Nema demokratije bez čvrstog i dostojanstvenog parlamenta. Parlament je brana narušavanju demokratije, mora da čuva nezavisnost i dostojanstvo. Mora da čuva da ne bude tretiran kao privezak vlasti - naglasio je najstariji poslanik parlamenta. (Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.