Ko je promenio naciju, gde je doktor Dulitl i šta je zajedničko Lenjinu i Mićunu? Rasprave u Skupštini kao iz crtanog filma!
Foto: Fonet

KAo na Pijaci

Ko je promenio naciju, gde je doktor Dulitl i šta je zajedničko Lenjinu i Mićunu? Rasprave u Skupštini kao iz crtanog filma!

Sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o kandidatu za predsednika obeležile su polemike koje su bile na ivici uvredljivog i komičnog
Objavljeno: 06.06.2016. 16:30h
Sednicu Skupštine Srbije obeležile su brojne polemike, među kojima je i rasprava poslanika SNS Vladimira Đukanovića i DSS Đorđa Vukadinovića o nacionalnosti, lažnom patriotizmu i cepanju članskih karata.

Vučić podneo ostavku! Ne, nije šala!

- Znam da će brzo doći dan kad će cepati članske karte SNS kao što su cepali članske karte JUL-a, rekao je Vukadinović, na šta mu je Đukanović odgovorio:
 
foto: Printscreen
- Možda, ali nećemo menjati naciju zbog mandata u Skupštini i postajati Vlasi.

Raspravu je tokom dana obeležila i žestoka polemika poslanika SNS i DS, u kojoj su naprednjaci izrekli da se demokrate služe najgorim uvredama I kvalifikacijma, pošto se od njih, pored ostalog, čulo da u parlament treba da dođe "Dr Dulitl".
 
foto: Beta / Miloš Miškov
Konkretno, naprednjaci su kritikovali izjavu šefa poslanika DS Bojana Pajtića da u parlament treba da dođe "Doktor Dulitl kako bi preveo šta su sve poslanici vladajuće većine pričali".

Uzavrelu atmosferu pokušao je u jednom momentu da "opusti" predsedavajući Dragoljub Mićunović koji je odlučio da se našali.
 
foto: Beta / Miloš Miškov
- Kada su se u Lenjinovom parku deca igrala fudbala, lopta je uletela kroz prozor dok je drug Lenjin stvarao. Onda je drug Lenjin uzeo loptu i rekao da više to ne rade, a komentar je bio - vidite šta je humanizam - vratio im je loptu, a mogao ih je streljati - rekao je Mićunović, a onda obrazložio:

- Znam da se niko ne pridržava teme, to je strast borbe. Molim vas da se ne javljate svaki čas za povredu Poslovnika što neko nije u temi, da je trebalo da ga kaznim, izbacim, jer ja to neću da radim...

(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media