KARAĐORĐEVIĆI DONIRALI POMOĆ OD PREKO POLA MILIONA EVRA BOLNICIMA U SRBIJI!
Karađorđevići, Foto: Filip Plavčić

svaka čast!

KARAĐORĐEVIĆI DONIRALI POMOĆ OD PREKO POLA MILIONA EVRA BOLNICIMA U SRBIJI!

Dr Daglas Džekson iz Projekta C.U.R.E pomaže Srbiji već duži niz godina, a do sada su poslali ukupno 13 kontejnera sanitetskog materijala u srpske bolnice...

Objavljeno: 15:14h

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina, izrazili su zahvalnost dr. Daglasu Džeksonu, osnivaču Projekta C.U.R.E. za veliku pomoć koju su pružili zdravstvenim radnicima i bolnicama u Srbiji.

„Želela bih da izrazim zahvalnost dr. Daglasu Džeksonu za njegov ogroman doprinos Fondaciji Princeze Katarine, u pružanju podrške lekarima i medicinskim sestrama u našim bolnicama širom Srbije.

foto: royalfamily.org

Veliki je blagoslov imati takvog dobrog prijatelja koji pomaže Srbiji “, rekla je Nj. K. V. Princeza Katarina. Bolnice u Srbiji dobiće medicinsku pomoć zahvaljujući dr. Daglasu Džeksonu, Projektu C.U.R.E, humanitarnoj organizaciji Lifeline Njujork, i koordinacijom Fondacije Princeze Katarine, ukupne vrednosti veće od 500.000 evra.

foto: royalfamily.org

Dr Daglas Džekson iz Projekta C.U.R.E pomaže Srbiji već duži niz godina, a do sada su poslali ukupno 13 kontejnera sanitetskog materijala u srpske bolnice.

foto: royalfamily.org

U tri kontejnera medicinske pomoći koja će biti isporučena nalazi se: 96 električnih bolničkih kreveta za intenzivnu negu (Striker ICU beds), 3 pediatrijska kreveta za pregled pacijenata, 380 dušeka za bolničke krevete, 30 stalaka za infuziju, 2 sterilizatora (Autoclave za suvu sterilizaciju), 5 štapova za hodanje, 5 noćnih stočića, 200 štaka, 10 štaka za decu, 40 hodalica i 315 lopata za ležeće pacijente. Nj. K. V. Princeza Katarina zahvaljuje kompaniji A. Intereuropa i Balkan d.o.o. iz Beograda zbog velike pomoći u carinjenju, transportu i skladištenju ove dragocene medicinske pomoći.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.