OBJAVLJENA VAŽNA PORUKA ANE BRNABIĆ: Premijerkine reči svi prenose!
Ana Brnabić, Foto: RTV Pink printscreen

ČESTITKA

OBJAVLJENA VAŽNA PORUKA ANE BRNABIĆ: Premijerkine reči svi prenose!

Danas smo uvereni više nego ranije koliko je važno da budemo odgovorni prema sebi i jedni prema drugima i koliko je svaki život i svaki pojedinac neprocenjivo važan činilac našeg društva

Objavljeno: 12:04h

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji ovaj najveći hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

„U trenutku kada su svi građani sveta suočeni sa opasnošću i svaki pojedinac stavljen pred ispit solidarnosti, humanosti i odgovornosti prema bližnjima, ovaj veliki hrišćanski praznik nas podseća da samo zajedničkim snagama, složni kao društvo, možemo izaći kao pobednici.

Danas smo uvereni više nego ranije koliko je važno da budemo odgovorni prema sebi i jedni prema drugima i koliko je svaki život i svaki pojedinac neprocenjivo važan činilac našeg društva.

U ime svih članova Vlade Republike Srbije i svoje lično ime čestitam vam ovaj najveći i najznačajniji hrišćanski praznik“, navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.