VUČIĆ IZNEO NAJNOVIJU INFORMACIJU O KORONAVIRUSU! Pomenuo je 20. april i sudbinu epidemije!
Aleksandar Vučić, Foto: PRINTSCREEN

bitno

VUČIĆ IZNEO NAJNOVIJU INFORMACIJU O KORONAVIRUSU! Pomenuo je 20. april i sudbinu epidemije!

"Siguran sam da će odgovornošću uspeti da pobede. Ovde sam da kažem narodu svih okruga na jugu, ljudima u Nišu da je srbija uz vas", poručio je Vučić

Objavljeno:

Narednih 10 dana je ključno, do 20. aprila rešava se sudbina našeg odnosa prema virusu korona, rekao je danas u Nišu predsednik Aleksandar Vučić i poručio da je sada disciplina građana najvažnija.

On je rekao da je danas došao u Niš da poruči građanima tog grada, ali i svih okruga na jugu zemlje, da je Srbija uz njih.

"Veliko hvala za disciplinovano, odgovorno i ozbiljno ponašanje građanima juga Srbije", poručio je predsednik.

On je istakao da je Niš od početka bio na udaru velikog i opasnog neprijatelja, ali su Nišlije, kaže, disciplinom uspele, i uprkos žrtvama, da mu se za sada odupru.

"Siguran sam da će odgovornošću uspeti da pobede. Ovde sam da kažem narodu svih okruga na jugu, ljudima u Nišu da je srbija uz vas", poručio je Vučić.

Predsednik je istakao i da svakih sedam dana država šalje zaštitnu opremu, materijale, neretko respiraore.

U poslednjih mesec dana u Niš je, kaže, dopremljeno 29 kliničkih respiratora i 20 neinvazivnih, uz drugu medicinsku i zaštitnu opremu.

Vučić je napomenuo i da će bolinca u Leskovcu biti pretvorena u kovid bolnicu, kao i kompletna zgrada novog Kliničkog centra Niš, izuzev Ugrentnog centra te ustanove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.