ČIM JE NA INFEKTIVNOJ, ZNAČI DA JE OZBILJNO, POTRESLO ME JE OVO JAKO! Šešelj je odmah zvao Vučića zbog Danila
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

uzrujan

ČIM JE NA INFEKTIVNOJ, ZNAČI DA JE OZBILJNO, POTRESLO ME JE OVO JAKO! Šešelj je odmah zvao Vučića zbog Danila

- Mene je ova vest jako potresla - rekao je Šešelj

Objavljeno:

Lidera SRS-a Vojislava Šešelja veoma je potresla vest da je Danilo na Infektivnoj jer mu je on, kako je više puta isticao u javnosti, omiljeno kumče.

- Sa Danilom nisam uspeo da pričam, ali sam se jutros rano čuo s predsednikom Vučićem da se raspitam za njega. Želim mom kumčetu da se što pre ratosilja tog virusa i ozdravi. Mene je ova vest jako potresla, a naročito činjenica da je na Infektivnoj klinici jer to znači da je ozbiljno. Ali uzdam se u njegovu mladost i u njegovu snagu - kaže šef radikala za Alo!.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu objavio da je njegov sin Danilo Vučić zaražen korona virusom kao i reči podrške.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je Vučić na Instagramu.

Juče se i Ksenija Vučić, Danilova majka, oglasila koja je zahvalila svima u svoje i ime svog sina što ih bodre u ovom trenutku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.