Vladimir Marinković donirao 1.350 vizira za radnike javnih gradskih službi!
Vladimir Marinković i Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

svaka čast!

Vladimir Marinković donirao 1.350 vizira za radnike javnih gradskih službi!

Osim pomoći upućene javnim gradskim službama, Marinković je najavio i pomoć bolnicama, kojima će naredne nedelje uručiti 3.000 vizira

Objavljeno:

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Vladimir Marinković uručio je danas 1.350 vizira predstavnicima Skupštine Grada, namenjenih vozačima Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP), komunalnim milicajcima i zaposlenima u socijalnoj zaštiti, te ličnim primerom apelovao na sve da pomognu u granicama svojih mogućnosti.

„U borbi protiv korona virusa, nevidljivog neprijatelja koji ne zna za granice, godine, društevni niti bilo koji drugi status, te samim tim niko nije zaštićen, veoma je važno da više nego ikada budemo složni. Apelujem na sve koji su u prilici, da pomognu herojima naše zajednice, a njih je mnogo, i mnogo toga toga im i treba. Srećan sam što sam mogao da doprinesem da heroji vozači, komunalni milicajci i radnici u socijalnoj zaštiti budu bezbedniji na svojim svakodnevnim zadacima“, izjavio je Marinković, pozivajući građane da ostanu kod kuće, i time daju najbolji doprinos borbi prtoiv korona virusa.

Osim pomoći upućene javnim gradskim službama, Marinković je najavio i pomoć bolnicama, kojima će naredne nedelje uručiti 3.000 vizira.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.