POŠTUJMO MERE VLADE, DISTANCIRAJMO SE OD SRBIJE! Nova provokacija dolazi iz Vojvodine! (FOTO)
Nova provokacija iz Vojvodine, ilustracija, Foto: Profimedia, Twitter printscreen

NAPETOST

POŠTUJMO MERE VLADE, DISTANCIRAJMO SE OD SRBIJE! Nova provokacija dolazi iz Vojvodine! (FOTO)

Ovo je izazvalo brojne reakcije

Objavljeno:

Politička organizacija "Mlada Vojvodina", kojoj je cilj da se "bori za Vojvođansku Vojvodinu", objavila je veoma provokativan plakat, na kojem se sarkastično podržavaju mere Vlade Srbije o socijalnom distanciranju, uz Vojvodinu odvojenu od ostatka Srbije i poruku "Poštujmo mere Vlade - Distanca".

Ova organizacija, poznata po lepljenju plakata podrške separatistima u Kataloniji, napadima na Vladimira Putina, ali i zahtevima da se Vojvodina otcepi od Srbije i postane republika, uspela je u svojoj nameri i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama posle svoje objave.

Jedan od prvih koji je reagovao bio je i Pavle Bihali, vođa pokreta Levijatan, koji je oštro osudio ovaj plakat i pozvao nadležne da reaguju.

- Nedosanjani san Nenada Čanka, Marinike Čobanu i njenih drugara narko dilera, ali i ovih mladih separatističkih anusa, Mlada Vojvodina. Ovo je za zatvor. VOJVODINA JE SRBIJA crveni prljavi okotu, ostaje vam samo provociranja, a vole bih neko uživo ovo da mi kaže. Pu ološu - napisao je vidno iznervirani Bihali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.