SVET PLAČE I BORI SE PROTIV KORONA VIRUSA, NAŠOJ DOMOVINI JE POTREBNA VAŠA POMOĆ SADA! Apel princeze Katarine!
Princeza Katarina, Foto: Lifelineaid.org

bitno

SVET PLAČE I BORI SE PROTIV KORONA VIRUSA, NAŠOJ DOMOVINI JE POTREBNA VAŠA POMOĆ SADA! Apel princeze Katarine!

Nikada u istoriji svetsko zdravlje nije bilo od tako vitalnog značaja

Objavljeno:

Svetska pandemija pogađa one koje volimo u našoj zemlji i one koje volimo širom sveta, a naša porodica hoće da znate da se molimo za vas, poruka je princeze Katarine.

Njenu poruku prenosimo u celosti:

- U ovim izazovnim vremenima, moramo da odamo priznanje i zahvalimo se herojima; lekarima, medicinskim sestrama i zdravstvenim radnicima koji su žrtvovali svoje živote i čak svoje porodice da bi spasavali živote tokom ove Korona krize. Hoćemo da znaju koliko se ponosimo njihovim naporima. U njihovoj snazi i hrabrosti i mi nalazimo inspiraciju. Zato hajde da im ukažemo poštovanje i da poštujemo sami sebe tako što ćemo održavati društvenu distancu. Takođe hoću da se zahvalim našoj vladi na ogromnim naporima koje preduzimaju pružajući podršku našim zdravstvenim ustanovama, kao i dajući savete građanima u ovoj vanrednoj situaciji.

Veoma je važno da se ujedinjeni suprotstavimo u borbi protiv ovog virusa, ali i da izrazimo zahvalnost vodeći računa jednio drugima. Ja sam od najranijeg doba naučila da je davanje dar. Ono vam daje osećaj zadovoljstva i blagostanja, i to pravi razliku. Ovo govorim iz iskustva, jer mi je Bog dao priliku da pomažem našim bolnicama i medicinskim profesionalcima tokom poslednjih dvadeset sedam godina. Radost koju mi to pruža potpuno me ispunjava.

Podstičem one koji žive u Srbiji i u dijaspori da misle na ekonomski patriotizam i daju Srbiji. Takođe ohrabrujem i druge da daju. Znam da u svetu ima mnogo potreba sada, ali Srbija se suočava sa teškim izazovima ne samo tokom ove krize, nego će se teško oporaviti i od Korone.

Uputila sam apel kancelarijama Lajflajn humnitarne organizacije u inostranstvu kojima sam pokrovitelj, u Londonu, Njujorku, Čikagu i Torontu, da podrže ove napore jer ja verujem da naša dijaspora može da napravi ogromnu razliku i spase živote u našoj otadžbini.

Molim vas posetite veb sajt moje Fondacije i vidite kako možete da napravite razliku https://www.lifelineaid.org/?lang=sr .

Život je lep. Imamo toliko toga čemu bi se radovali. I uvek je važno, a pogotovo u ovako teškim vremenima, da vodite računa o sebi. Vaše fizičko i mentalno zdravlje su najvredniji, a život je zaista dar od Boga.

Ja sam se fokusirala na to da pružam pomoć i podršku bolnicama i medicinskim profesionalcima tokom poslednjih dvadeset sedam godina. I to je glavni cilj moje Fondacije, i zaista naporno radimo na tome pogotovo u ovako izazovnim vremenima.

Dragi prijatelji, pomolimo se svi zajedno Bogu u ovim teškim vremenima da ostanemo zdravi, kao i vi i vaše porodice. I molim vas zapamtite, zdravlje je najveće bogatstvo. Zdrava osoba ima hiljadu želja, a bolesna samo jednu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.