Aj da je za rakiju, pa i nekako... Evo kako su tviteraši razapeli Velju Ilića nakon najave da će biti savetnik premijera!
Foto: Dado Đilas

Dočekali ga na nož

Aj da je za rakiju, pa i nekako... Evo kako su tviteraši razapeli Velju Ilića nakon najave da će biti savetnik premijera!

Korisnici društvenih mreža "osuli drvlje i kamenje" na lidera Nove Srbije nakon informacije da će on biti postavljen na novu, visoku državnu funkciju
Objavljeno: 16:40h

Vest koju su objavile "Novosti" o tome da je lider Nove Srbije Velimir Velja Ilić "viđen" na mestu savetnika premijera Srbije za infrastrukturu i vanredne situacije, poprilično je razbesnela korisnike društvenih mreža u Srbiji koji su na ovog političara "osuli drvlje i kamenje". On je ipak neuništiv: Velja Ilić savetnik Vučiću? Podsećajući na njegov veliki politički poraz na poslednjim izborima, kada je i u rodnom Čačku ubedljivo izgubio podršku građana, oni su se prisetili gotovo svih njegovih gafova iz veoma bogate političke karijere i žestoko ga ismejali. O tome kakvu je reakciju izazavala ova vest dovoljno govori podatak da je ime i prezime ovog političara jedno od najkorišćenijih na ovoj društvenoj mreži, pa se nalazi u vrhu liste "trendova" na Tviteru. Ovo su samo neki od komentara:

foto: Twitter

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.