PRINCEZA KATARINA IMALA JE DANAS BITNU PORUKU: Dragi moji voljeni...
Princeza Katarina Karađorđević, Foto: Dragana Udovičić

oglasili se karađorđevići

PRINCEZA KATARINA IMALA JE DANAS BITNU PORUKU: Dragi moji voljeni...

Svetska zdravstevna organizacija je 2020. godine ovaj datum posvetila medicinskim sestrama i primaljama kako bi naglasila njihov veliki značaj u zdravstvenom sistemu

Objavljeno:

Zdrava osoba ima hiljadu želja, a bolesna samo jednu.

Danas obeležavamo Svetski dan zdravlja pod pokroviteljstvom Svetske zdravstvene organizacije. Posebna hvala svim lekarima i medicinskim sestrama koji svakodnevno rizikuju živote da bi spasili naš. Hvala vam! Vi ste naši heroji, posebno sada kada se borimo protiv koronavirusa i danas na Svetski dan zdravlja.

Svetska zdravstvena organizacija je 2020. godine ovaj datum posvetila medicinskim sestrama i primaljama kako bi naglasila njihov veliki značaj u zdravstvenom sistemu. Medicinske sestre su podjednako važne kao i lekari jer nema bolnica bez medicinskih sestara.

Moja je fondacija jedanaest godina zaredom organizovala Konferenciju lekara srpske lekarske dijaspore, a ove godine prvi put u Srbiji organizujemo Konferenciju medicinskih sestara iz dijaspore. Zahvalan sam Bogu što mi je pružio priliku da pomognem našim bolnicama i zdravstvenim radnicima preko 27 godina, a to je glavni cilj moje Fondacije i mene, posebno u ovakvim trenucima kada im je potrebna naša podrška i pomoć više nego ikad.

Dragi prijatelji, nadam se da ste zdravi i provodili vreme sa svojim voljenima. Moje molitve su s vama u ovim teškim vremenima. Zapamtite, zdravlje je najveće bogatstvo, pa vodite računa o tome.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.