STIGLI REZULTATI TESTA MINISTRA VUKOSAVLJEVIĆA: Prebačen u KBC Bežanijska kosa!
Ministar je negativan na korona virus, Foto: Beta / Milan Obradović

ministar kulture

STIGLI REZULTATI TESTA MINISTRA VUKOSAVLJEVIĆA: Prebačen u KBC Bežanijska kosa!

Njemu je odmah urađen test i juče je stigao prvi rezultat da je ministar kulture i informisanja negativan na koronu

Objavljeno:

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević nije zaražen korona virusom, saznaje "Blic". Međutim, njemu su tokom ispitivanja ustanovljeni drugi zdravstveni problemi, koji nisu nastali od virusa i zbog toga je prebačen u KBC na Bežanijskoj Kosi.

Ministru je i drugi uzastopni test, a čiji su rezultati danas dobijeni, pokazao da nema Kovid 19.

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević u poslednja četiri dana, zbog sumnje da je zaražen korona virusom, isprva je bio u kućnoj izolaciji, a potom je prebačen na Infektivnu kliniku u Beogradu. Vukosavljević je prvi ministar kod kog se pojavila sumnja na bolest.

Prema saznanjima "Blica" Vukosavljević je pre četiri dana pozvao u Vladu i rekao da se ne oseća dobro i da neće doći na sednice. Ministar je saopštio kolegama da ima temperaturu i da kašlje.

Njemu je odmah urađen test i juče je stigao prvi rezultat da je ministar kulture i informisanja negativan na koronu. Međutim, njemu je u roku od 24 sata iznova urađen još jedan test.

Prema saznanjima "Blica", ministar Vukosavljević pridržavao se pravila na sednicama Vlade - on je kao i svi ostali nosio masku I rukavice.

Takođe svim ministrima i ostalim zaposlenima u Vladi, pre ulaska u zgradu bilo da su sastnaci u nemanjinoj ili palate Srbija, svaki put se meri temperatura i niko do sada nije bio suspektan. Na kontrolu ministara stavlja se poseban akcenat zbog fukcnionisanja Vlade i kriznog štaba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.