SARAPA, SAD NE MOŽEŠ DA KIJAŠ PO MENI KAO PROŠLI PUT! Šešelj se pojavio u emisiji uživo na vrlo neobičan način
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen/youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SARAPA, SAD NE MOŽEŠ DA KIJAŠ PO MENI KAO PROŠLI PUT! Šešelj se pojavio u emisiji uživo na vrlo neobičan način

Gostovanje putem Skajpa

Objavljeno:

Lider SRS Vojislav Šešelj bio je gost Novog jutra na televiziji Pink. On je u emisiji koja se emituje uživo komentarisao preko skajpa pretnje upućene predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

- On nema pravo da poštedi nikoga, ovde se preti detetu od 2 godine, i to se ne sme tolerisati. Ne može on unapred da kaže da niko neće biti uhapšen ako preti deci, bilo čijoj. Treba odmah da bude uhapšen taj koji je pretio. Ovo je ozbilna stvar, Vučić njega može da pomiluje tek kada bude uhapšen, naveo je Šešelj.

Na pitanje kako država treba da reagije na svakodnevnicu i širenje panike za vreme koronavirusa, Šešelj odgovara:

- Za sve što je krivično delo, moraju da postoje sankcije. Sve što izaziva paniku, mora da se sankcioniše. Zašto imamo državu, policiju, bilo šta. Tužilaštvo mora da reaguje, to im je posao.

Šešelj je komentarisao i dešavanja na Tviteru.

- Sasvim je normalno da oni prave spiskove za hapšenje, a ovde se radi o tome ko će koga prvo da uhapsi. Ako ja budem na spisku, ja ću pokušati da preduhitrim tog nekog, rekao je Šešelj.

- Sad je dobro što sam preko skajpa gostovao, da ne možeš da kijaš po meni, kako su neki lažni jezici preko Tvitera rekli, rekao je Šešelj Sarapi aludirajući na prethodno gostovanje u njegovoj emisji.

On je dodao da mu je ukinut Tviter pre par meseci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.